Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunun alma süresi ne kadar sürer?

zeki insan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar acaba ekpss ye girmek için gerekli olan engelli raporunu almak hastahanelerde kaç gün sürer.ben başvurdumda çok mu sıra beklemem lazım.bilgileriniz için teşekkür ederim

işlemlerin hızlı giderse 1 hafta yavaş giderse 3 hafta falan. onlarda hastanenin MR falan gibi bekletici işlemleri yüzünden uzar.

zeki insan;

arkadaşım ben başvuru yaptım bu ayın birinde kendin gitme yanında yakının olsun sonra dilekçe veriyorsun onlar hazırlıyorlar belgeleri ve sen bütün doktorları hepsi olmasada dolaşıyorsun ben 1 günde bitirdim daha sonra heyet için şu gün gel dediler ve gittim heyete girdim ve 18 inde bu ayın raporunu gel al dediler bekliyoruz bakalım hayırlısı

rica ederim inşallah fazla üzün sürmez kısa sürede raporunu alırsın.

Rahatsızlığınla ilgili güncel tetkiklerinin hepsi eksiksiz bir şekilde heyete sunarsan bütün rahatsızlıklarından oran alman senin için avantaj olur, uzun lafın kısası hazırlıklı eksiksiz gidersen 2 saatte bütün doktorları gezersin heyete aynı gün girersin 15 gün içerisindede raporunu alırsın şimdiden kolay gelsin...

Üst Alt