Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunun dezavantajları var mıdır?

queeno

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba,

İşitme engelli raporu aldıgımızda bu rapor nerelere ıslenıyor? Ornegın herhangı bır hastanede işe giriş için normal sağlık raporu aldıgımızda sıstemden gorunuyor mu? Yada işveren farkedebilir mi? Eger işitme gerektirmeyen normal bir iş bulursam rapor onumu kesebılır mı? bir de b sınıf ehliyetım var bu raporla gerı alabılırler mı?

Sakatlık raporu kimliğe işlenmiyor. Raporunuz sistemde görünür. İşitme engelli olduğunuzu gizlemek, iş konusunda sizin için tehlikeli olabilir.. Saklamamakta fayda var. Zaten sakat statüsünde çalışmak erken emeklilik hakkı tanır size, daha avantajlı olur rapor alıp raporunuzu iş yerinize bildirmeniz..

Ehliyet hakkındaki sorunuz için şu konuyu okuyunuz: http://www.engelliler.biz/forum/oze...sinifi-degil-de-h-sinifi-ehliyet-verilir.html

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

Kulagın az duyuyorsa senin ehliyetini geri verip durumuna uygun ehliyet alman lazım. Allah korusun kaza olurda günahsız insanlar senin ihmalinden yaralanırsa hiç vijdan azabı duymayacakmısın. Çünkü ben sorumsuz bir sürücü yüzünden engelli oldum. Bi de buraya yazıyorsun alırlarmı diye.

sevgılı adem benım ısıtme kaybım sadece tız seslerde. Genele uyan bır kayıp degıl..Korna sesı vs duyabılıyorum yanı. Konusulanı duyup anlayamıyorum bazı durumlarda sıkıntım bu o yuzden kaybım anlamada benım. Bacıbey tesekkur ederım cevaplar için. kaybım %40ı karsılamıyor maalesef ama telefonda cok sıkıntım var. Devlet %40 oranı altını kabul etmıyor ısıtme engellı olarak ozaman saklamaktan baska carem var mı kı :(

Üst Alt