Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunun düşürülmesi hakkında..?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhabalar arkadaslar bırsey sorcam hastane %40 oranında rapor verdıgı zaman bu rapor bakanlık tarafından dusuruluyormu boyle bır duyum aldım acaba dogrumu :confused:

psıkıyatrı ve kulak ıcın calısma bakanlıgı

Raporunuz sürekliyse sizden yeniden rapor istemezler, kazanılmış haklarınızı alamazlar.

psıkıyatrı surelı olabılır ankesıtye bozuklugu var bende panık atak hastasıyım 5 yıldır cekıyom bu hastalıgı

saglık kurulu raporumu düşürdü :(((

merhaba arKADASLAR hastaneden tum hastalıklatıma panık atak dermotoloji kulak bunlarla tam D rapor aldım fakat heyete gırdım ve ne yazıkkı heyet rapor oranımı ) a dusurmus nıye boyle yaptılar nedenı ne olabılır ne yapmam lazımm

Aynen malesef öyle yapıyorlar benimkini 20 derece düşürdüler..

oylemı off off kuraya kaılcaktım bu sene memurluk ıcın gıttı oda :(

Hastanedeki heyet oranı düşürmüşse, il sağılk müdürlüğüne gidip o rapora itiraz edebilirsiniz.

benım engellım tek kulagım sagır 5 yıldır ankesıtye hastasıyım panık atak depresyon hepsı var :( ıl mudurlugunu aradım oturan boga kardesım dılekce vermemı ıstedılerr kura KAYITLARIDA 28 mayıs son gun yetısmem zor gıbı ne sansız bır adamım :((:)(

merhaba
kafamı karıstıran bır olay var belkı de bura ıle alakalı degil, bu kuraya katılma sansım varmıdır acaba, 39 rapora ıtıraz ettm 45 oldu ama daha onanmadı saglık mudurlugunden veya baska bır hastaneden 10 gunu gecmesıne ragmen cevap gelmedi, olası bır durum ıcın bu kuraya katılma sansım olabılır mi? aslında sacma bı soru bılıyorum cunku ekpss ye katılmadım normal kpss puanım 81.47

lise mezunu oldugunuz için kuraya giremezsiniz ancak ılk ogretim mezunları kuraya tabı tuttluyor 81 puan almıssınız puanınız fena degıl atanabılırsınız belkı zaten kura ıle alım cok az alım az basvuru 5 katı

önlisans mezunuyum lise degil ki lise olmuyorsa önlisans da olmuyordur o zaman...

heyet raporumu ele aldım yüzde 0 yazmışlar raporun gecerliliği dio sürekli dio depresyon yazmış kendince eriflere bak psikiyatri uzmanıda sende kişilik bozukluğu var diyo yatıracaz seni ne neymiş ne ne değildir bakalım diyor ulan kafam karıştı bu elimdeki rapor nolacak ozaman 100 de 0 lık olan bu iptal ozaman ben hastanede yatacam güzel bir teşhis konacak bakacaklar sora bidaha girecem sanırsam heyete busefer garanti olur heralde hastanede yattıma dair nolcak heyete unuttuk bazı seyleri yarım yamalak anlatırsan adamlar depresyon der 100 de 0 verir uraşcaz artık

Bulunduğun yerin sağlık il müdürlüğüne gidip başka bir hastaneye sevk alabilirsiniz.

gittim kardeş kadın bana nediyor bak seni sevkederiz diyor manisa devlet hastanesine orda sana yüzde 40 verseler bile o rapor gecersiz olur dio neye dayanarak dediyse nasıl gecersiz oluo anlamadım onu gectin birde izmir hakem hastanesimi ne varmış ben karar veremedim kafam karışık hastaneyemi yatsammm yoksa heyetten heyete koşsammı

hayır öyle şey olmaz neden geçersiz olacakmış yüksek verilen oran geçerlidir neye dayanarak böyle zırvalamış anlamadım

Üst Alt