Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunun yarar ve zararlari?

uslanmaz91

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar,
Henuz bir raporum yok ama alacagim gibi gozukuyor.

Raporu alan arkadaslara sorum :

Bu rapor sosyal hayatta nasil karsimiza cikar?

Evlenirken , sosyal faaliyetlere katilirken vs.. Bu raporu aldiktan sonra hayatimizda ne gibi farkliliklar olur avantaj ve dezavantajlari nelerdir ?

Rabbim hepimize acil sifalar versin.. Saglicakla

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hastalıklarin önemli.bu konuda psikiyatrik hastalıgın varsa iş bulman zor olacak evlenmen vs séylerde sıkıntı cekersin ama emeklilik bedava ulaşım su da indirim hakkı falan iyidir ekpss girerek düşük puanlarla memur olabilirsin

tb2nhf

Lisans mezunuyum. 5 aydir is bulamiyorum mulakatlarda eleniyorum hep.
Peki tavsiye edermisiniz engelli raporu almam icin.

hastalıgın nedir arkadaşım sigorta girişin ne bu uzun dönem rapor icin önemli konu

tb2nhf

Kekemeyim ben. 2010 sigorta girisim var oda giris sadece oyle gun vs yok denecek kadar az.

hic durma al ekpss de memur olursun en kötü 100 de 40 rapor alırsan 18 yilda emeklide olursun şu anda hastslıgından dolayı iş bulman zor en iyisi rapor alman forum daki yazılarına baktım rapor icin ugraşmişsın uzun sürrli tedzvi gördügün hastane varsa raporu ora veriyor başka hastaneden denersen burda takibin yok diye kovabilirler benide kovdular iyi şanslar ama doktorlara acıkca dürüst ol bide benim hastaneler forumunda dıskapi hastanesi hastanesi yazımı oku eminim yardımcı olacaktir

Sosyal fobide var asiri heyecanlanma var ictigim ilaclardan dolayi resmen hissizlestim. Biliyorum sadece kekemelige verilmiyor ama psikiyatriden almayi umdugum oranla 40a tamamlamayi dusunuyorum..

doktorlara cok ısrar edersen huylanıp vermiyolar dedigim gibi üsteki yazımı oku hastanelerle ilgili olan yazı

Eyw hocam. Link atabilirmisiniz dediginiz yaziyi

Psikiatriden belki oranı tamamlarsın ama belli de olmaz artık kolay oran verilmiyor zaten psikiatri sana normal bir hastalık gibi oran veremez en az 6 yada daha fazla ay seni takip edecek ondan sonra karar verecek psikiatri genelde böyle oran verir

sarasota

Zaten olmayan birsey icin almak istemiyorum. Anksiyete bozuklugunu ilk kez askerde duydum. Ne gibi belirtiler var diye baktigimda cogu seyin bende oldugunu gordum. Yaklasik 8-9 aydir tedavi goruyorum bununla ilgili

o zaman mevcut raporlu ilaç verdiyse dr.onları göstereceksin aksi taktirde tedavin devam ediyor gibi görülür

o zaman mevcut raporlu ilaç verdiyse dr.onları göstereceksin aksi taktirde tedavin devam ediyor gibi görülür
Ilac kullanim ciktisi almistim bugun heyete girerken onuda verdim. Tedavim devam ediyor umarim kaale alirlar. Olmadi tedavi sonuclanana kadar devam

Merhaba ben de rapor konusunda kararsızım konuyu günceller misiniz süreç ve düşüncelerinizle ilgili ?

arkadaşlar merhaba benim çocukluğumdan beridir süre gelen ve tam olarak tedavi edilmeyen üç tane hastalığım var ve sürekli olarak ilaç kullanıyorum kronik allerjik astım, hipoparatiroidi ve psödohipoparatiroidizm hastalıklarım var bu zamana kadar engelli raporu almak aklımda yoktu ama staj yaptığım işyerinde ki yöneticiler bana iş imkanı açısından alman iyi olur daha rahat iş bulursun dediler ben bir tane ön lisans muhasebe ve vergi uygulamaları bitirdim şuan da devam eden lisans uluslararası ticaret ve lojistik okuyorum bitmesine 1 sene var daha zaten ağır iş yapamıyorum ağır kaldıramıyorum hastalıklarımdan dolayı engelli raporu alsam hayatımda faydası olurmu memuriyet ve özel sektörde çalışma açısından konu hakkında bilgi verecekler için şimdiden teşekkürler

Üst Alt