Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ruhsata işletmeden fren tertibatı taktırıp kullanabilir mi?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
Merhaba ,
Aracım engelli aracı, H sınıfı otomatik vites kullanabilir ibareli ehliyetim bulunmakta
Şimdi ben bu araca tertibat taktırıp kullansam sorun olur mu Çevirme de veya herhangi bir kaza da
Açıkçası ruhsata işletmek istemiyorum tekrardan hastane randevusu heyet randevusu bunlarla uğraşmamak için

Bu zamana kadar olan hiçbir polis kontrolünde tertibatıma bakılmadı, muayeneye götürürken sökersiniz yalnızca…sorun olmaz diye düşünüyorum 🤔

selda*
Açıkcası çevirme de sorun olacağını ben de düşünmüyorum.
ama kaza vb olay yaşanırsa sorun olabilir mi ?
ruhsata işletsem yeniden rapor süreci olacak değil mi ?

Birsürü çevirmeye girdim en az 30-40 kere kimse tertibata bakmiyor ehliyetimi ve aracin pilakasina tabletten bakiyolar gonderiyolar.en az yarisinda alkol testi yaptilar.

Ümito, kaskonuz var değil mi kazada da iş tutanağa bakar, kusur kimdeyse onun kaskosundan hasar karşılanır. Yine de çok sorun olacağını zannetmiyorum ama olmaz da olabiliyor bazen. Ehliyetinizi yenilemediyseniz belki o şekilde halledeblirsiniz.

Üst Alt