Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık kurul raporu yönetmeliğinin değişim sıklığı!?

suzerk

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba,
Arkadaşlar engelli sağlık kurul raporu yönetmelik değişim sıklığı kaç yılda bir oluyor? Mesela en son Şubat 2019 da değişmişti.. öncesi ne zamandi, onun öncesi vs...
Neden soruyorum bu yönetmelikle rapor alıyor insanlar,emekli oluyor sonra yönetmelik değişikliği ile puanlar da düşüyor vs..sonra bı sürü insan mağdur oluyor...mesela benim 11 senem var normal emekliliğe fakat raporum şuan Ankara'da.. süresiz raporu süreli onayliyorlar bazen...hadi emekli olduk, atıyorum 2021 de birdaha değiştirdiler ve oran düştü,bu sefer işimizide boşuna kaybetmiş oluyoruz...o yaştan sonrada kim nerede aynı şartlarda iş bulacak???

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2019dan önce 2013 Nisa’nda değişti bidaha nezaman olur allah bilir

2006,2010,2013,2019

hallaç pamuguna dönderdiler zırt pırt degişiyor

İşin kötüsü pat diye kontrol muayene si olursa bir cogunun benimde rapor emekliliği güme gider

Sanirim engelli olduğum halde normal insanlar gibi calismak zorunda kalacağım oyle gözüküyor

Tv ekranlarında görüyoruz binlerce lira verip sahte raporla emekli olanlar bu yüzden emekli raporlular belirli sürelerde tekrar tekrar kontrole rapor yenilemeye dağıtılıyor sadece emekli olanlar

artık e rapor a geçildi ya uzun bir süre değişmez diye düşünüyorum.tabi burası türkiye. tepedeki bir bürokratın fantazisine bakar.

Üst Alt