Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık kurulu raporu almak için nereden başlamalıyım?

opel astra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı.sağlık raporu alırken yanımızda ne götüreceğiz.yani neye istinaden raporu veriyorlar.ben obezim 155 kiloyum troit ilacı kullanıyorum uzun zamandır plt değerlerim düşük çıkmıyor kontrol altındayım karaciğer yağlanması var topuk dikeni var.acaba benim rapor oranım ne olur tahminen...bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..teşekkürler...

Bugün sağlık kuruluna başvurdum orada ki yetkili bana şubat tarihi için 182den randevu almadan başvuru olmaz dedi. Subattan önce başvuru olmuyor mu ? Pazartesi ve carsamba günleri uğra boşluk olursa alırım dedi. Şubatta zaten başvurular başlıyor sınava giremicem böyle olursa**şubattan önce rapor almak istiyorum ama ne yapmam lazim ? Cok moralim bozuldu

182yi arayıp randevu almalisiniz. 182 gorevlisine Şubattan önceki bir tarih için almak istediğinizi belirtin. Saglik kurulu icin randevularin 182 aranarak alınması zorunlu.

Üst Alt