Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Sağlık Kurulu Raporu için ne kadar ücret ödediniz?

oguzhan_04

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Engelli Sağlık Kurulu Raporu için hangi hastanede ne kadar ücret ödediniz?

Malulen olmak için alınacak raporda herhangi bir ücret ödenmiyor

engelli raporunuz var ise yada kurumun sevki ile olursa ödemiyorsunuz yoksa her halikarda ödeniyor ne kadar olduğu ise
hastahanelerde farklı farklı ücret talep ediyorlar

Aretias evet geçenlerde bende öyle cevapladım bir soruyu fakat arkadaşın birisi artık ücretli dedi bende tam bilemediğim için burdan sormuştum sevkli yada yeni rapor çıkaran arkadaşlar duruma bi açıklık getirsin diye ama yazan olmamıştı

19 mayıs üniversitesi-300 TL engelli raporu ücreti.

Sgk tarafından yada vergi muafiyetinde bulunmak için sağlık kuruluna gşirecekseniz rapor için ücret ödemiyorsunuz ama şahsın kendisi sağlık kuruluna başvurur ise sağlık kurulu ücreti ödüyor devlet hst 200 tl üniversite hst 300 tl bu rapor ücretleri eğer birde engelli memur sınavına girmek için diye sağlık kuruluna başvurursanız ondada rapor ücreti ödemiyorsunuz

Ben haziran 2015 te (Samatya) İstanbul Eğt.Araşt.Hast.Osmaniye(Bakırköy) Polikliniğinden raporumu çıkarttım hiç bir ücret ödemedim.Ötv indirimi için kendim başvurdum (sevksiz),raporumu aldım.2011 tarihli eski raporum vardı.
Üniversite hastaneleri para için can attıklarından ücret almaları normal.

Üst Alt