Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık raporumun aslı kayboldu. Ne yapabilirim?

aydin3434

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Engelli sağlık raporumun aslını bulamadım. Raporumu 1999 yılında Ankara'daki Numune Hastanesinden almıştım. Şuan İstanbul'dayım. Ankarada'ki hastaneyi telefonla aradığımda net cevap vermiyorlar. Postayla dilekçe başvurusu yapmam gerekiyormuş. Bu arada aradan 20 yıl zaman geçtiğinden dosyamın imha edilip edilmediğini de bilmiyorum. İmha edilmediğini bilsem, Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum, imha edildiyse boşuna gitmek istemiyorum. Posta ile aslı gibidir başvuru talebi yapacağımdan, dilekçe örneği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Kendim normal dilekçe yazsam da kabul ederler mi?

Teşekkürler.

Raporum sürekli, başbakanlık özürlü kimlik kartımı, Aile ve Sosyal Politikalar Bak. Engelli kartı olarak değiştirmek istediğimden, raporumun aslını istediler.

Raporu aldığın hastanenin rapor arşiv bölümünden aslının aynısı mühürlü fotokopisini isteyebilirsin.

Aynı şehirde olsam hastaneye gideceğim. Fakat farklı şehirdeyim. Telefonda da bilgi alamıyorum. Postayla dilekçe yazıp, talepte bulunabileceğim bilgisi verildi. Aslı gibidir isteyebileceğim dilekçe örneği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

arkadasımm başbakanlik kartını [FONT=sans-serif] Aile ve Sosyal Politikalar Bak kartını değiştirebildinmi nasıl bir yol izledin yazarsan sevinirim bende değiştirmeyi düşünüyorumda [/FONT]

Ankara'ya henüz gidemedim. Mail olarak cevap verdiler. Hastanenin arşivinde 2010 yılında yangın çıkmış ve evraklar maalesef imha olmuş. Ankara'ya gittiğimde, raporumun fotokopisini aslı gibidir olarak onaylattırmaya çalışacağım. İnşaallah kabul ederler.

Üst Alt