Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sayılabilmesi için %40 olan rapor oranı %20'ye mi düşürüldü?

msait19

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım açıklama yaptı ben mi yanlış anladın acaba?

Erdogan Er TRT Haber'de kura çekiminde açıklama yapıyordu. Demin bitti program. Ama emin olamadım acaba yanlış mı anladım diye?

%40'tan %60'a yükselttiler desen inanırım da 20ye indiğine hayatta inanmam :D

"Özel eğitimden faydalanmak için engel oranını %20'den %40'a düşürdük. Ayrıca yaş sınırını da kaldırdık." Yani geneli kapsayan bir durum değil :)

toprak1453 erken emeklilik görüş yazısı e devlete düşüyor mu? Oradan takip edilebiliyor mu?

Ogorken

Hayır orada göremezsiniz. Görüş yazısı memursaniz kurumunuza, değilseniz adresinize gelir. Telefon acsaniz bile size görüş sonucunu söylemezler. Ama kurula girip çıktığı veya hala kurulda olduğunu veya hala kurula girmediğini söylerler. Ben telefondan öğrenmiştim. Ama sonucunu değil sadece kuruldan çıktığını.

toprak1453 crohn hastasiyim.%50 raporum var universite hastanesinden kasim 2017 tarihli.10 gün sonra 2 ay olacak yazı yazalım.hayirlisi inşallah. Teşekkür ederim.iyi gunler dilerim toprak bey

Ogorken

Ben UK hastasıyım. UK (Pankolit) hastaları genelde olumsuz dönmüyor. Ancak Crohn için bir şey diyemiyorum. Hayırlısı olsun.

Ogorken

Merhaba, geçmiş olsun. Erken emeklilik görüş yazısından kastınız nedir? Maliye Bakanlığı'nın onayı mı? Ben de Crohn hastasıyım. Endişe etmeyin, tüm tetkik ve tedavi detaylarınız raporla beraber verildiyse onay alırsınız. Benim Kasım 2017 tarihli raporumu Maliye Mart 2018'de onayladı.

Hayır maliye değil.benim de vergi indirimim onaylandı.benim bahsettiğim SGK dan engelli emeklilik hakkimdan yararlanıp yararlanamayacagima dair görüş yazısı.onaylanirsa memur olduğum için erken emekli olacam.isci olsaydık vergi indirimi yetiyordu.

Ogorken

Durumunuz iyi herhalde. Çünkü maaş bayağı düşmüş olacak. Ben şu an 4 bin küsur alıyorum. Erken emekli olabilecegim tarafıma bildirildiği halde olamıyorum. Ev kira, 2 çocuk var. Ben emekli olsam ne işi yapıcam...Bu hastalık bir anda vuruyor. Vurunca da yatağa düşürüyor. Kim böyle birini işinde çalıştırmak ister. Emekli olsam 1.800 civarına düşüyor. Şu an için bana hayal emekli olmak ama fırsat bulursam çok istiyorum olmayı. Hayırlısı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toprak1453

Tek çocuk var.esim memur.ev de babadan kaldı.o nedenle onaylanirsa emekli olacam inşallah.hastaligim çok hirpaliyor çalışmakta zorlanıyorum.bagirsagimin bir kısmı alındı.yani çalışmak bana işkence gibi geliyor artik

yuzde 30 engelli raporu olanda kademeli haklardan yararlanmalı

Yeni engelli oranları yürürlüktemi

Merhabalar geçtiğimiz yıllarda aile ve sosyal politikalar bakanlıgı engelli oranlari değişeceği ve yeni engelli sınıfları gelicegi hakkinda haberler çıkmıştı bu durum nedir arkadaşlar .yeni rapor alanlarda yüzde 35 altı oranlara sahip kişilere hafif engelli gibi sınıflandırma yapılmaktamı.konuyu takip edenlerden biriyim son durum nedir bilen biri yazarsa sevinirim
İyi forumlar

öyle bişey şimdilik yok. olsa bile ne işine yarayacak ki?

40 altı oranı olanlar özel sektöre is basvurunca insiyatifine kalıyor.ortada bir ayrımcılık söz konusu.kademeli sistem gelirse bu ayrımcılık kalkabilir bu yüzden önemli

hocam sizden ricamdir.ben 15 Şubat'ta dilkcemle verdim ama e devlette 4c emeklilik evrak takibinde kayıt görünmüyor.sitedeki arkadaşlar e devlette evrak kayıtta göründüğünü söylediler.benim yazıyı yazarken üst yazıda tc nomu bir rakam eksik yazmış memur.sizden ricam sizin görüş yazısı e devlette görünüyor mu evrak kayıtta.3 ay oldu ne kayıt var ne cevap.olmazsa baştan yazacam.lutfen kontrol edip bana döner misiniz? toprak1453

Üst Alt