Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Sendikası kuruyoruz: Engelsiz SEN

Hayirli olsun da
bana biraz garip geldi.engelli sendikasi .amaci ne ki .kime karsi orgutleneceksiniz kiminle toplu sözlesme yapicaksiniz

Bırakın bu üçkağıtçılığı engelli sendikamız eksikti.Ne ne için engellinin 1 günlük maaşınamı diktiniz gözünüzü başka kapıya burda yem yok.Ben tüm iş hayatımda hep sendikadan darbe yedim.Nerde sendika varsa ayrım var adam kayırma adam satma hep oralarda.Nerde sendika yoksa orda adalet var.TÜM SENDİKALARA ALDIKLARI PARALAR ZEHİR ZIKKIM OLSUN.ZATEN BURUNLARINDA FİTİL FİTİL ÇIKIYOR.AMA NERDE GELDİ BU DERT BANA DİYE DÜŞÜNMÜYOR.
ulas

ÜÇKAGITÇI BİR MİLLET OLDUK GİTTİK.KİMİ ENGELLİ TİYATRO YAPIYOR KİMİ BİLMEM NE ENGELİNİ SATAN BİR TOPLUM ASLA İLERLEMEZ.ENGELLİNİN SIRTINDA GEÇİNEN ÇOK ASALAK VAR ÇOK

nedense aklıma bu sahne geliyor :))))

arkadaslar işkura engelli kayıtı olanlar rapor yenilemeye gerek duyarmı aceba ..eski raporuyla vergi indirimi alamazmı sürekli raporu ile ?

ya allah aşkına yürüyün gidin dalgamı geçiyonuz insanlarla neyin peşindesiniz
hem sonunda SEN olan bi sendikadan bişe olmayabilir.....
ayıptır ayıp yapamayın böle şeyler (ENGELSİZSEN)

[FONT=Calibri][SIZE=3]Hiçbir gruba derneklere üye değilim başım çok rahat. Belki hak aramalarda yalnız olabilirim ama dernekler var ki hak aramayı değil de ceplerini doldurmanın peşinde hepsi bu sebeple kesinlikle hiçbir engelli adı altında oluşan derneklere üye olmadım olmayı da düşünmüyorum.[/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
Üst Alt