Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sigortalı işe başlarsa 2022 Maaşı kesilir mi?

bayram

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar size akılma takılan bir iki soru sormak istiyorum
ben engelli maaşı alıyorum engelim yüzde 40.
sigortalı işe başlarsam maaşım kesilirmi.evde ben eşim birde kızım var (yeni bebeğimiz olacak 5 ay sonra )
girmeyi düşündüğüm iş asgari ücret veriyor.
daha sonra işten ayrılırsam engelli maaşımı tekrar nasıl bağlaytırım.yeni rapor isterlermi nasıl bir yol izlerim
şimdiden teşekkürler

Kesilmezse kestirmekle yükümlüsünüz. Maaşa dokunmayın ha..

onu biliyorumda işi bıraktıkran sonra tekrar başlağlatmak için ne yapmam lazım onu soruyorum ben ?
lütfen sadece bilgisi olan cevaplasın tşkler

işe girerken 2022 maaşınızı iptal ederler,iptal etmekle yükümlüsünüz
işten çıktıktan sonra tekrar sosyal yardımlaşma'ya gidip tekrardan 2022 maaş başvurusu yapacaksınız.

çalışmaya başladıktan sonra maaşınız kesilir bayram, arkadaşların da dediği gibi.
ama olur da sonra işten çıkma durumu olursa bu durumda SGK kaydınız silindikten sonra baglı oldugunuz vakfa gidip yeni baştan başvuru yapmak zorundasınız. sadece raporunuzu götürmeyeceksiniz vakıfta raporunuz oldugundan dolayı. onun haricinde her işlem yeni baştan olacak. yeniden sosyal incelemeniz yapılacak vs. sonuçta muhtaç kabul edilirseniz de aylığınız baglanacak. aksi durumda baglanmaz.

Merhaba kalem hanim yeni ise basladim engelli ayligi aliyordum.son ayligi veriller mi bi bilgi alabilirmiyim.

Ama ayin 7 sinde maas aliyorduk.sonucta 15 gunluk para yatırmaları lazim deil mi.

Üst Alt