Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sporları hakkında bilgi edinmek istiyorum..?

criminal111

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 21 yasındayım askerlıtken muaf raporum var kemik erimesi var bnde sag bacagım 2-3 cm kısa ve ince sakatlık raporum flan hıc bıse yok ve engelli sporlarına katılma gibi bi istegim var nasıl katılabılırım ? bu konu hakkında bilgi verirsenız sevinirim şimdiden teşekkürler.

kardeşim bedensel engelli kategorisine giriyorsun ilk önce bağlı bulunduğun gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğüne git sana orda yardımcı olsunlar sonra bedensel engelliler federasyonun numarasını bul ara onlar sana detayları anlatsın bedensel engellilerde spor yarışmalarında engelli raporu sınırlı değil bu konuyu federasyon daha iyi bilir.

hocam maşallahın var,neden engelli statusunde spor?merak ettim

criminal111 merhaba,
engelli sporları derken spor zaten engelleri kaldırmak için yapılır.yani bir engelsizin yapabilidğini engelime rağmen ben de yapabilirimdir.engellinin yapabileceği bir spor diye sorman başta yanlış olmuş.koşabiliyorsan koşarsın,yüzebiliyorsan yüzersin,federasyonun sitesinde bir çok branş var bakabilirsin.ben engelliyim bu avantajla hemen milli olmak isterim dersen de engelin her spor branşında yarışmana yeterli mi bunu araştır.klasifikasyona girmen gerekir ki bunu da zaten o branşda bir türkiye şampiyonası görüp derece ve puan atman gerekir.gir federasyonun sitesine bak,hangi branş sana yakın,videoları izle git o branş için lisans çıkar başla yani.

http://www.tbesf.org.tr/

Üst Alt