Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde 2. el araç alım prosedürü nasıldır?

mavzer41

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkdaşlar ben yeni ehliyetimi aldım ve araba almak istiyorum fakat sıfır arabalar çok pahalı bütçem 30.000 haliyle bu parayla sıfır araç alamıyorum bende ikinci el araba almayı düşünüyorum ama prösödür nedir nasıl bir yol izlerim nasıl bir araba alabilirim bu konuda görüşlerinizi tafsiyelerinizi almak isterim raporumda otomotik vites tertibatlı araç kullanabilir yazıyor

mavzer41

Hayırlı olsun güle güle kullanın ehliyetinizi 2. el engelliden engelliye araçları devir alabilirsiniz Sahibinden.com tıklayıp engelliden engelliye yazıp ordaki ilanlar bakınca anlarsınız, benim tavsiyem biraz daha birikim yapıp 50 - 60 bin TLye uygun sıfır araç almanız 30 bin Tlye 2. el alacağınız araç sizi satıştan sonra ki süreçte de maddi manevi zorlayabilir haliyle km yüksek ve yıpranmış bir araç alabilirsiniz o fiyata hele ki bu ekonomik sallantılı dönemde iyi düşünün acele etmeyin..

doğru diyorsun kardeş biraz daha beklemem gerekiyor zamana bırakıcam şimdilik yorumun için teşekkür ettim

mavzer41
30 bin liralık bütçe ile ötv avantajı olan bir 2.el araç bulmanız zaten pek olası değil. O fiyata alacağınız araç zaten 5 yılını doldurmuş bir araç olacağından size hiç bir ötv avantajı sağlamayacak. Hiç bir prosedüre bağlı kalmaksızın piyasadan normal bir şekilde alabilirsiniz.
İstarseniz DüşünürBilir arkadaşın dediği gibi biraz daha birikim yapıp ötv muafiyeti ile uygun bir araç bakabilirsiniz.

Ufukalp bey öncelikle yorumun için teşekkür ettim bende bir kaç bayiyle görüştüm onlarda sizlerinde dediği gibi beklememi söylediler ve araç fiyatlarınında düşeceğini söylediler şu an araç fiyatlarını çok şişirmişler tabi ne kadar doğru bilemiyorum şuan beklemekten başka çaremde yok bu arada ikinci el araçlarda baya fiyat yüksek

Üst Alt