Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde çalışanların maaşlarını kim ödüyor?

merhum12

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben özel bir şirkette hizmetli olarak çalışıyorum iskur himayesi altında maasımızı devletmi veriyor yoksa çalıstıgımız sirketmi bide resmi tahtillerde ise geliyormuyuz onu ögrenmek istiyorum

simdiden tesekkurler.

Hım peki resmi tahtillerde ise geliyormuyuz.

adı üstünde özel şirket devlet kurumu değil ki !!

şirketin büyüklüğüne kurumsallığına bağlı tatiller

eğer işkur un projesi kapsamında belirli bir süre için işe girdiysen önce şirket öder maaşını, sonra şirkete iş kur öder.çalışma şartlarınız sözleşmenizde vardır

valla ben pek rastlamadım :) çalıştığım şirkette bi arkadaşın babası vefat etti de müdür zaten ölmüş gidip napcaksın demişti !!!

içimi karartiniz Saqolun yinede Cevaplarınız için.

Merhabalar

işkurdan yönlendirilen ve özel bir şirkette calışan biri olaraktan saysaffet arkadasımızında dediği gibi şirketin büyüklüğü ve kurumsallıgına bağlı kımılerı haftasonu calışırken kimi kurumlar ise haftasonu ve resmi tatillerde tatil olabiliyor senin bunları çalıştığın firmanın insan kaynaklarına yada yöneticine sorman lasım

ama ben c.tesi pazar calısmıyorum resmi tahtildede calısmıyorum bide aksam 5.de cıkıyorum .

merhum12;
sorduğun soruların cevabını biliyorsun.. zaten neden ki tekrarlıyon ki...

Musa kardeş senin calışma şartların cok iyi bide dert yanıyorsun
bizde özel sektörde calışıyoruz allahtan hafta sonları yok
sabah 09:00
akşam 19:00
haline kat kat şükrett daha öncekicalıştgm turızm acentesıde 9- 6 arasıydı oldukca yogun hemde engelli kadrosunda calışmamıza ragmen. Rabbim yar ve yardımcımız olsun bi dayımız olmadıkı ömss sınavınada girdik olmadı memurluk azda olsa kalan umudumuzda bitdi özel sektörde askeri ücrete ırgatlıga devammm:mad:

HOŞCAKAL;
Sadece boyle bir hakımız varmı yokmu diye bilgi edinmek istedim. yoksa Sirketin koydugu calısma saatlerine goremi calısıyoruz . onu ogrenmek istedim.

Yapıcak bisey yok :)

Üst Alt