Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde çalışıyorum. İlle de vergi indirimi almak zorunda mıyım?

PINAR

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben özel bir şirkette engelli olarak 6 aydır çalışmaktayım ve 2016 tarihli yüzde 65 oranında raporum var çalıştığım şirket vergi indirimine başvurmam gerektiğimi söyledi ben de vergi indirimi süreçleriyle ugraşmak istemiyorum 5510 nolu kanunla vergi indirimi almamın zorunlu olmadığını belirttim.

Ama hala indirim almam konusunda baskı var vergi indirimi almama istememe gibi haklarım var mı .

Teşekkürler

Bence al ne gibi zorluk olabilir ki!
Şirketin hazırladığı evraklara raporunu da ekleyip vergi dairesine teslim ediyorsun o kadar.Sonuç otomatik iş yerine geliyor.

Not: Forumda zamanında vergi indirimi almadığına pişman çok kişi bulabilirsin.

Vergi indirimi almadan, engelimi bildirmeden bir devlet kurumunda 19 yıl çalıştım, Ve sonunda engelimi öne sürerek emekliliğimi istedim. Şimdiki aklım olsa o çalıştığım yılların vergi indirimlerini alarak çalışmış olmak isterdim. Vergi indiriminin ne zararı var ki... Ben bile pişmanım almadığıma.

Vergi indirimini almak istememe sebebim düşme olur mı rapor yüzdemde cünkü çoğu kişinin düşmüş ve ben istanbuldayım hayli kalabalık bir il gidip gelmek külfet hep

vergi indirimi için ankarada raporunuzun düşürülmesi mevcut engelli haklarınızı etkilemez.sadece vergi indirimi alamazsınız. erken emekli olmak istiyorsanız vergi indiriminizi alın cebinize koyun derim.

bu arada illaki düşecek diye düşünmeyin yeni raporlar düşürülmeden onaylanıyor. benim 41 ile gitti aynısı onaylanıp geldi.

sizin 2016 raporunuz aynen onaylanır bence.

Üst Alt