Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde çalıştırılıp çalıştırılmadığımı nasıl anlarım?

Figen.s

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu özel sektörde çalışan engellinin sgk girişi yapıldığında engeli belirtip belirtmedigini nasıl öğrenebilirim.vergi indirimin verilip verilmediğini

Tskr ederim.bide bir sorun daha olacak ben ortopedik engelliyim bugün sgk girişine baktığımda temizlik işçisi yazıyor fakat ben büroda masa başı is yapmaktayım.bu şekild e yazmasının bana sıkıntısı olurmu ilerde

Zannetmiyorum sonucta engelli kadrosunda calisiuorsun

indirim yazın yoksa yansıtılmaz.Daha önceki çalıştığım yerlerdebelgem olmadığı için yansıtılmadı

belgemı yenı aldım maliyeden .maliyeden aldıgım evrakta işlemin basladıgı tarıhten ıtıbaren vergı ındırımı odenmesı yazıyordu ıs yerımı aradım bana verılen cevap bız sana vergı ındırımını verıyoruz dedıler.

Figen.s eğer işyerinizin iddia ettiği gibi vergi indirimi veriyorlar ise bordronuzun sağ alt bölümünde 'Vergi İndirimi Tutarı' yazan kısmın karşısında tutar yazar eğer tutar yazıyor ise sorun yok demektir.

Özel sektör işe girer girmez vergi indirimini uyguluyor ama size vermiyordur muhtemelen.

Üst Alt