Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde de olsa otoparkları iyi niyetle kullanmayanlar..?

Konular
41
Reaksiyonlar
16
Keske bir yakinlari uzerine arac alanlar engelli otoparklarini engelli yakinlari aracta olmadiginda isgal etmeseler( arac engelli araci bahanesiyle) gercek ihtiyac sahibi sandalye kullanicilari hem otv de hem bu konularda magduriyet yasamakta. Dedesinin seker bobrek raporuyla arac alip engelli otoparklarini kullananlar icin farkli sadece aracini kendisi kullanan tekerlekli sandalye kullamicilari icin farkli duzenlemeler getirilmeli. Tskkrler

ikinci bahar
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ve eklemek gerekir gerçek engelli kendi kullanacağı arabayı alırken ötv üst sınırlaması kaldırılmalı.
Yakınları adına %90 ve üzeri raoprla engelli aracı alanlarda ötv sınırı konulmalı ve engelli otopark kulanımına bir güncelleme getirilmeli seninde dediğin gibi engelli kişi araçta ise yada bir yere getirildiyse gibi.

Aynen kendisi annesi babası eşi çocuğu kullanmayacak ise muaf olmamalı.
Köyden engelli bulup araba alıyorlar.
Her yaşlıya ÖTV siz araç alıyorlar.
Bu iş art niyete bindi.

Arabada engelli yoksa ne işin var orada.

Bir de engelli aracı olmadığı halde engelli alanlarına park edenler var. AVM'ler kontrol etmiyor, güvenliğe iletiyorum ilgilenmiyorlar.Ben de fotoğrafını çekip emniyete şikayet ediyorum, gerçekten ceza düzenleniyor mu bilmiyorum. Emniyetten araştırılacaktır diye yazılı olarak dönüş oluyor.

Sürücüyü gördüğümde de gidip söylüyorum ama kimsenin umurunda değil,bir de tartışıyorlar git öbür araçları da uyar diye..

Üst Alt