Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde hemşire hastanede hangi birimde calisabilir?

dilek.78

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaslar , hastanede erkek hemşire olan bir tanıdığım var.arkadaşım troit kanseri.2 gün önce iş başı yaptı..engelli raporu mevcut.şuan kendisine verilen birim ortopedi servis hemşireliği.çok yoğun.çok fazla efor sarf etmekte..bu arkadaşım hastanede hangi birimde çalışabilir? ...
Çok acil arkadaslar

Hemşirelerin görevi bellidir, hemşire olarak atanmışsa mecburen servis hemşireliği yapacaktır, başka ne olabilir ki?

Hemşirelik servis hemşireliği yada poliklinik de çalışacak diye şart yok..ben bedensel engelli olarak satın almada çalışıyorum.başka arkadaşım arşivde..kalite gibi birimlerde çalışanlar mevcut..fikriniz için teşekkürler

Eczane, satın alma, personel, mutemetlik, tahakkuk, arşiv eğitim Hemşireligi olabilir. Raporunu idareye dilekçeyle yazılı olarak sunup hastalığına uygun yukarda saydığım yerlerden birinde çalıştırılması için talepte bulunsun 1 ay içinde cevap verip yerini değiştirmek zorundalar.

Üst Alt