Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde ikinci el araç arıyorum.

tan60

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Hayırlı günler.
çocuğumun raporu ile tertibatsız %90 lık raporla alınabilen ikinci el hatasız araç arıyorum.
tercihim maksimum 2 yaşında kazasız belasız c sınıfı dizel veya benzini araçlar. octavia, jetta, astra i30 golf, cmax tarzı araçar düşünüyorum.
temiz bulursam hemen alacağım.
abartılı fiyat yazmazsanız benimde dalga geçer gibi fiyat vermeyeciğime emin olabilirsiniz.
herkese hayırlı alış ve satışlar.

özelden mesaj atabilirsiviniz

Opel corsa 2013 otomatik benzinli engelli araci degil arti 3000 tl lik ekstrasi var tv navi geri gorus vs.Degistiricem A3 Veya 1.16 ile Surtmeden dolayi toplamda 1000 tl yi bulmayan iki mini hasari var pazarliksiz. 36.500 tl 22.000 de

tşk. erdal ey ben engelli plakalı araç düşünüyorum.

İkinci el temiz hatasız temizlik boyasız. Çıtır hasarsız. Hafif sürtme kazasız yani temiz arac arorum. Yeni octavia.jetta astra focus vb. Araçlar tercihim. İlgilenenlerin buraya yazması veya özel msj atmasını rica ederim.

engelli için araç

bugün engelli aracı almak için kullandığım normal aracımı sattım. ikinci el engelli plakalı araba vulamazsam bir hafta sonra sıfıra bakacağım.

Butcene uyarmi bilmem ama indirimli alabiliyorsan honda civic tavsiye ederim fabrika cikisi tuplu. Yakiti gayet iyi

Civic mükemmel ama benim bütçe mi aşıyor. Bütçem 40000 civarında o yüzden öncelikle ikinci el düşünüyorum.

2012 model c 180 mercedes amg avantgarde beyaz 9000 km aracı mı satılık.%90 üzeri engellilere satılık.

400000 tl civic alirsin 2014 model arabalar var
mutluhan oto bana 41000 tl ye kadar indi

satmayı düşünüyorum, düşünürseniz; civic elegance 2010 siyah var. 17.000 km de. kazasız nokta boyasız engelli plaka fiyat 50.000 lira

15.03.2015 te 5 yaşı doluyor o tarihten önce satamam

Engelli araçlarında ikinci el için hasarlı Araçlarda bile insanın Zekası ile dalga geçer gibi sıfırından Pahalı fiyatlar isteniyor. Sıfır almayı düşünüyorum. Yeni focus style. Octavia optimal ve jetta 1.2 comfortline Arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.

Üst Alt