Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde işçi olmak için hangi oranda heyet raporu gerekli?

kimse82

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba, ben bundan 5 sene once cok buyuk bir kaza gecirdim. okuma yazma konus gibi yetemekler koybuldu ve sag el kullanama gibi problemler vardi.
tabii ben bu arada haklarinmi biliyordum. gecen gün hastaneye gittim is gücü kaybi raporu cikarmak icin, noroji bana toplamda 48% verdi.
okumadan yazmadan konusmadan ve eldeki ve ayaktaki kayiplar oranlar soyle: 24+15+9
ondan sonra pskiyariste gittim. bana ben sana yüzde yazarsam rapor cok fazla cikar dedi ve norojinin verdigi rapor sana yeter dedi. ondan sonra soyle yazdi: tedavi edilmemis Obsesif Kompulsif Bozukluk 0% verdi

simdi benim durum ne olcak? rapor 20 gun sonra ALACAM. ben emekli falan da olmak istemiyorum. sadece engelli isci calistiran sirketlere is bulmak istiyorum.
bir de bu baltazar ne? hasteneden bulanan heyet mi

Sevgili kimse,

O sözleri duyup duymamanın sağlık raporu ile ilgisi yok! Rapor sadece sağlık durumunun o anki hâlini kâğıt üzerinde göstermek için vardır..

%40 ve üzeri raporun olursa engelli statüsünde çalışabilirsin

Balthazar formülü, birden fazla sakatlıktan/hastalıktan dolayı işgücü kaybı varsa, bu iki kayıp Balthazar formülü'yle toplanır: http://www.engelliler.biz/forum/sag...formulu-ile-rapor-orani-nasil-hesaplanir.html

Üst Alt