Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde olanlar daha mı fazla maaş alıyor?

Skyline

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
11
Maaş bordomda sanırım engelli gözükmüyorum.bakabilirmisiniz engelli mi gözüküyorum yoksa normal mi? Ayrıca müdürüm engelli statüsünde olursam daha fazla para alıcağımı söyledi. Onun üstüne mesaj yazdım bordoda bir yanlış yok diyerek kestirip attı adam.
mi0blur.jpeg

Gelir vergisi 0 olması gerekmiyor mu
Arkadaşlar daha iyi bilirler ama

@çirkin1,

Gelir vergisi 3bin lira. Gelir vergisi indirimi 2500 lira. Aldığım maaş diğer arkadaşlarla aynı.

Şimdi sen işçi statüsündesin.
Ben memurum. Demin bordromA baktım kesintiler kısmında gelir vergisi sıfır
Bence kurumunuzda bir muhasebeciye sor

Siz oraya engelli kadrosundan mi girdiniz? Herhangi bir basvuruda bulundunuz mu engelli raporuna istinaden vergi indirimi talep ediyorum diye?
Kamuda sıfır ama isciler farkli olabilir rakamlarin ustune cizik attiginiz icin net bir sey soyleyemiyorum bordroda ayrica vergi indiriminiz de gorunmesi lazim
Bunun icin engelli raporunuzun bagli bulundugunuz yerdeki vergi dairesine verilmesi gerekiyor
Bir de bordroda isminizin altinda sakatlik derecesi hanesi boş yani yararlanmiyorsunuz

@çirkin1

Memur olduğunuz için 0 bizde 3 binler 5 binler 13 bin tl ler kesilir. Buradaki ark.lara sordum iyi sizde o kadar bizden daha fazla kesiliyor diyordu ark.lar. Siz kamuda biz özeldeyiz tek fark o.

hmmm anladım @Alman,
e devlet özel ayrımı böyleyse işçi memur ayrımı nasıl biliyor musun?
devlette çalışan işçiler de var sonuçta

Üst Alt