Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde sayılmak için rapor almaya dair?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumm..kafama takılan ve cevabını tam bulamadığım konular var yardımcı olursanız sevinrim

1. sorum özür oranını nerden nasıl alacağım vergi indirimi için değil sadece devlete atanmak için almak istiyorum

2. özür oranını hesaplatırlırken geçirdiğimiz ameliyatlar etkiliyormu yanı işitmeden sınırda kalsak 3 gibi bunlarla yükselirmi? hangi ameliyata göre özür oranı nerden bulabilirim..

3. bir de ben özür raporu aldım diyelim benm hayatımı nasıl etkiliyecek herşeyim normal arabam ehliyetim nufus cüzdanı :D hepsi değişecekmi plakası olsun fln bu soru biraz saçma oldu ama merak ettim

cevaplar için teşekkür ederim şimdiden...

BİRİNCİ SORU hastaneye sağlık kurulu 'ya gıdıp dilekçe doldurup özürlü raporu almak istıyorum diyeceksın 3 fotoğraf ve T.C kimlik fotokopisi yeterli

İKİNCİ SORU_elindeki tüm tıbbi belgeleri götür delil olarak .

ÜÇÜNCÜ SORU_ ehliyetin gerekli hiç bir belgen değişmeyecek ..özürlü raporu sadece faydalanman gereken durumlarda kullanacaksın ESHOT kartı için su abonesi telefon indirimi için ömss için özürlü maaşı için vergi indirimi erken emeklılık için vs. araba plakan ehliyet herşey normal olacak

Üst Alt