Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsündeki araca haciz konabilir mi? [Hukuk]

tarcoban

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi günler arkadaşlar. Sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.

2011 yılında gümrükten özel tertibatlı (gaz ve fren elle idare edilebilen) araç aldım. Bankaya olan borcumdan dolayı iki hafta önce arabam yakalama kararı olduğundan dolayı bağlandı ve yediemine teslim edildi.

Bir çok kişiye ve avukat sordum ancak çok farklı yorumlar aldım. Tam olarak mevzuatı bilen yok.

Yurt dışından getirelen engelli aracına yakalama konulur mu ve bu araç icra yoluyla satılabilir mi.

Bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Konur arkadaşım benimde daha kredi borcu bitmeden 2 gün önce alıp gittiler. hiç gözünün yaşına bakmıyorlar. istersen dışarıdan al ister yurt içinden farketmiyor. bunu ben avukatla konuştum. arabayı satıyorlar anında hemde araban temizse kapışıyorlar. arabaya icra işlemi esnasında sattılar benim aracı. temizse hiç kaçırmıyorlar. isterse araba yedieminde çürüsün sana yar etmiyorlar. geçmiş olsun.

Üst Alt