Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsündeki araca MTV borcu çıktı. Nasıl iptal ettirilir?

ALİRİZA1

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 8 ay önce aldıgım araçıma mtv borcu çıktı.silinirmi yoksa ödemem gerekirmi?Teşekkürler.

vergi dairesine gidip onların vereceği bir form dolduruyorsun.yanında raporunda bulunsun.aynı durum benim başımada geldi.sorun çıkarmadan düzelttiler.

Tabi ki silinir,her hangi bir ödeme yapmanıza gerek yok.

Bir kaç gün önce maliyeden bana da aynı yazı geldi, vergi dairesinin sitesine girip inceledim ve 1.900 tl civarı bir borcum olduğunu gördüm. 6 ayda bir ödenen vergiler ödenmemiş görünüyordu.

Tanıdık bir tarfik müşaviri arkadaşa aracı satın alırken lazım olan evrakları (rapor. teknik belge, fatura ...) verdim. Bugün aradı hallettiğini söyledi.

Sizin vaktiniz varsa kendiniz de bağlı bulunduğunuz vergi dairesine giderek vergi bocunuzu sildirebilirsiniz.

benimde mtv borcu çıktı.muayene yaptıracam zaman ortaya çıktı.rapor,teknik belge,fatura,proje bunlarla vergi dairesine git.borcu siliyorlar.ikinci el aldıysan hangi vergi dairesinde ise orda bunlar vardır.kontrol et.sıfır aldıysan alırken bunlar yapılmıştır.bayiye sor.

sağlık raporunuzun bir örneğini ve araca yapılan tertibatın proje örneğini vergi dairesine götürüceksiniz borç siliniyor ...

Üst Alt