Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sürücü belgesi değiştirmek için il sağlık komisyonuna evrak nasıl gidecek?

canfeda20

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben istanbulda ikamet etmekteyim bu sene aracımla yurt dışına gitmeyi düşündüğümden dolayı h sınıfı sürücü belgemi değiştirmeyi karar verdim çünkü yutdışıa çıkışta ya yeni sürücü belgesi almam lazım yada mevcuttaki belgemi belirli bir tutar para verip bir belge almam lazımmış

bugün kartal lütfü kırdar e.a.h. Ye gittim aile hekimin verdiği formu ortopedi doktoruda bişeyler yazdı yani komisyon uygundur yazdı ondan sonra sağlık kuruluna gittim ordanda bir form verdiler onu da doldurdum ve verdim bana iç bişey söylemediler biz il sağlık komisyona üst yazı yazacağız dediler ve onlar seni arıyacak gün verecek dediler ancak sağlık bakanlığında çalışan biri olarak bu durum hiç içime sinmedi daha önce bu işlemi yapan arkadaşlar lütfen bilgi verebilirmi
saygılarımla.

canfeda20

Raporla kendi başvuran da var, hastanenin gönderdiği de var. Eğer hastane il sağlık'a göndermese raporu, 2-3 haftada telefonunuzu ararla ve davet ederler komisyona

@OturanBoğa

Abi ben ısrarla sordum siz mi iletiyorsunuz ben mi götürüyorum diye biz üst yazıyla gönderiyoruz dedi ve bende il sağlık komisyon bölümünü aradım onlarda dedi evet hastane bize üst yazıyla gönderiyor biz sizi arıyoruz dedi artık beklemekten başka çare yok bekleyecem

inşallah süreç aksamaz söz konusu istanbul olunca her an her aksilik olabilir ve olduğundada çok zaman alıyor düzeltmek

canfeda20 Merhaba il sağlık müdürlüğüne ben kendim götürdüm raporu ,gerçi ben özel hastaneden aldım raporu ve kendim götürdüm,orada bana telefonuna mesaj gelecek o mesajda nezaman geleceğin yazacak dediler

Istanbul'da bana sms gelmemisti, aradan 2 ay gecince bi yolunu bulup telefon ile ulastim, ertesi hafta komisyona eklediler hemen.

selam bende işler biraz farklı oldu. Hastahaneye gittiğimde ortopedi ve 3 doktora daha gönderdiler sonra raporu ben kendim götürdüm ve gecen ayın 16 gün verdiler. Sonuç olarak ben işlerimi 2 hatada hallettim (kocaeli/gebzede ikamet ediyorum)

adulger tamam işte bende senin izlediğin yolu izliyorum bende aynı işlemleri yaptım beklemedeyim gün vermelerini bekliyorum

az önce mesaj geldi Salı günü ne randevu vermişler . hayırlısı bakalım.

hayırlısı olsun inşallah işlerin yolunda gider

Evet bende yeni ehliyetime kavuştum nüfus müdürlüğüne başvurduktan 3 gün sonra hemde cumartesi günü ptt aracılığıyla geldi.
sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım.

Üst Alt