Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sürücü saglık raporunda sürücü belgesi sınıfı yazmadığı için..?

betemam2

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben saglık raporumu aldım ama kurula da girdim geçtim herşeyden sınavlardanda geçtim ama kaymakamlıga gittim bana şöyle bişey söylediler burda bu raporda a veya b sınıfı sürücü olabilir yazısı yazması gerekli diyor ama kodlamalarda motorlu ve üc tekerlekli araç kullanamaz kodu var tekrar dan hastaneye gidip yazdırmammı gerekiyor ne yapmam gerekiyor acaba simdiden teşekürler .

Sürücü raporu 10 gün için de kullanmadığım için yenilemem istendi!?

merhaba ben simdi sürücü kursuna girdim belgemi aldım ama raporumdan 10 gün geçtigi için vermiyorlar saglık raporunu yenilemeniz lazım dediler tekrardan basvurcam saglık raporunu yenilicem bunun için ücret ödeyecekmiyim bilgileriniz için tekrardan teşekürler.

betemam2

Raporunuz nasıldı ki kabul görmedi? Sürücü belgesi raporunda o ayrıntı yazar zaten?

16.06.2017 de rapor aldım sürücü raporu bugun gittim raporunuzun süresi doldu 10 gün geçti dedi bastan cıkartmanız gerekli dedi

OturanBoğa
10 gün değil, 2 yıl 10 gün geçmiş rapor üzerinden. Yani geçerlilik süresi olan 2 yıl dolalı 10 gün olmuş.

Üst Alt