Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sürücülere karşı önyargılı davrananları kınayalım!

yengec18

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün mynet haberleri okurken katliam gibi kaza haberinin yorumunda (aşağıdaki örnek) biz engellilere yönelik bana göre çok kötü bir haber yorumu okudum. bunun üzerine ben de bir yorum yazdım, fakat benim tek başıma değil siz değerli kardeşlerimin de bu haber yorumuna aynı hassasiyeti gösterip belki sizlerde yorumlarınızı yazarsanız diye düşündüm.
Böylece bu şekilde bu yorumu yazan veya o şekilde düşünenlere doğru olmadığını iletebiliriz.

dijiprint - 25/11/2009 08:57:11
tüm kabahat ehliyet veren sürücü kurslarında daha sürücü eğitimi veren kişiler araba kullanmayı bilmiyorlar ne emniyet kemeri takarlar- ne kırmızı da dururlarvs.vs. şu sürücü kursları özel den alınmalı- devlet vermeli özelde bastır parayı al ehliyeti her önüne gelen (tek kollu-tek gözlü-tek ayaklı) ehliyet alıp canavarlaşıyor sonra trafik canavarı. sen bas gaza -trafik canavarı kaza yaptı olsun yazın 100 km-kışın 100 km- siste 100 km yol ve hava şartlarına göre araba kullanmak nedir bilmeyen bir milletiz​

O kadar çok ki bu ve benzeri önyargı ve hakaretler... Bırakın bireysel saçmnalıkları, televizyon haberlerinden tutun gazete haberlerine kadar her yerde benzer saldırılar yapılıyor! Ne denebilir bilmiyorum...

Üst Alt