Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli üzerine alınan araç başka şehirde kullanılabilir mi?

Tlgsnck

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben babannem üstüne araç alıcam ama kendisi orduda ikamet etmekte ben ise ankaradayim araci aldiktan sonra araci ankarada kullanabilirmiyim ?

siz aracı babanenizin hayatını kolaylaştırıp onun bakım ve hastane işlerinde kullanmak içinmi alıyorsunuuz yoksa ankarada kendi işlerinizde kullanmak içinmi alıyorsunuz

kunta

Ailemde 1 tane arac var babannem cok uzun suredir bizimle ben otv indirimi avantaji varken 1 tane kendime almak istiyorum babannem saten olabilecegi en guzel sekilde bakiliyor bunun icin absurt bi kinama yapilmasi yanlis benim istedigim devlet bize bakim maasi bile vermezken en azindan boyle birseyden yararlanmak o yuzden merak ettigim seyi soruyorum tesekkur ederim ilgin icinde

Tesekkur ederim bana dilekce vermek icin gittigimde sorun çıkartırlar demislerdi bu yuzden aklimda soru olustu

araç için vasi kararı gerekiyor babannezin vesayet altina almalisiniz

Üst Alt