Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ve hasta taşıma sandalyesi

Ne_Mutlu

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar,
Sohbette bahsetmiştim. Engelli taşıma sandalyesinin işlemleri tamamen bitmiştir. Üretime geçilmiştir. Konu ile ilgilenen arkadaşlar aşağıda paylaşacağım linklere ulaşabilirler.

BAKIMA İHTİYAÇLI HASTALARIN GÜNLÜK YAŞAMLARINI EN KOLAY ŞEKİLDE SÜRDÜREBİLMELERİ İÇİN YAPILMIŞ BİR ÜRÜNDÜR[/FONT][
Engelliler.biz üyeleri almak istedikleri vakit benimle bağlantı kurmaları dahilinde şahsımdan kaynaklı toleranslı olacaktır.

http://www.sanalpazar.com/hasta-tasima-sandalyesi/i-69257286

hastayı aşagı ve yukarı hareket ettiren kollu vinç sisteminin markası nedir kapasitesi kaç kg acaba

100 ve 150 kg taşıma kapasitesine uygun şekilde üretilmektedir. Arzuya göre istenilen özellik verilmektedir. redüktör geri kaçmayı engelleyen piyasadaki en iyi marka olup demonte özelliğine sahiptir.

Rica ederim. Toleranstan kastım, fiyatta ki indirimdir.

[FONT=sans-serif]Ottobock IMT4 kullanıyorum.[/FONT][FONT=sans-serif]yataktan direk binip klozete gidiyorum.taşıma aparatı filan almanıza gerek yok.yan kolçakları çıkıyor normal [/FONT]sandalye[FONT=sans-serif] gibi...6 yıldır kullanıyorum paslanma yok.sadece ön teker bilyelerini değiştim.950 tlye almıştım.işinizi görecek sandalye alın boşa harcamayın paranızı[/FONT]

Üst Alt