Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ve maddi durumu kötü bir çocuk için tekerlekli sandalye..?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Bugun bayram ziyareti için bir arkadaşıma gittim ve otururken bir misafir daha geldi ve misafirin kucağında 10 yaşında bi çocuk belini ve bacaklarını kullanamıyorum ve sadece kollarını kullanabiliyor fakat beyninde çok büyük bi sıkıntı yok çocuk dünyanın en tatlısı o kadar masum ki hala gulebiliyor ve hala çok inançlı ailede 3-4 tane çocuk var ve içlerinde bitek o engelli onlarla eğlenmek istiyor fakat babası taşıyor her yere yada surunuyor kollarıyla yürüyor bu çocuk için ne yapabilirim nereye basvurabilirim ailesi fazla ilgilenmiyor ( Allah verdi tasiriz çekeriz kafasindalar ) lütfen bu çocuğun yaşam kalitesini arttiralim bu çocuk için bisey yapalım bende engelliyim fakat bu çocuğun ki çok ayrı ve benden daha yaşam dolu .. çabalamak istiyorum ne yapmalıyım lütfen yol gösterin bu çocuk kanaatimce akülü tekerlekli sandalyeyi gayet rahat kullanabilir biliyorum bu işler çok zor fakat ben herşeyi yapmaya raziyim bu kardeşimizi kaybetmeyelim lütfen! :(

Bedensel engelliler ve dayanisma dernegine durumu bildirinn.
Nettende iletisim kurun.

ailenin iletişim bilgilerini iletebilirmisiniz

Üst Alt