Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vekiller destek veriyor mu sorunlarimiza?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Engelli olarak secilen m.vekillerinden biz engelliler icin ne tur calismalar yapiyorlar

Sanmıyorum, onlarda gemisini limana yanaştırma derdinde :)

meclise girince engellikleri bitiyor

Ben yeni seçilen bayan vekilden ümitliyim inşallah bir şeyler yapar. Şayet ben vekil olsaydım ilk önce bakıma muhtaç engellilere verilen bakım parasını, ailesinin gelir durumuna bakılmaksızın verilmesini sağlardım. (Geçen senelerde Aile Bakanlığından buna benzer bir açıklama olmuştu.Sonra artık kim olaya müdahil olduysa konusunu kapatıp örtbas ettiler.)Ama öyle olmuyor maalesef sadece Engelliler gününde engellilerin durumunun farkındayız falan deyip susuyorlar.

Bi şey beklemiyceksin.
Herşey köprüyü geçene kadar.
Zaten seçilenlerde göstermeklik.
Herhangi bir yeteneği yada bilgi-birikimi oldugu için değil yani.

Selamlar
Polio sekelinin problemi ayak kısalığı ile bitmiyor ki soğuğa karşı duyarlılık,aksayarak yürüdü ğümüz için iç organlarımız da fire veriyor kalp de sorun çıkıyor, boyun ve bel de rahatsızlık bunun ardından baş dönmesi vs. Bunca rahatsızlıklarda uğraşırken nasıl geçimimizi sağlayabiliriz bir kısırdöngüdür gidiyor engelli raporu alma çabasından 3 başvurudan sonra ben vazgeçtim kardeşlerim vazgeçmede beni hastanelere götürmekten yılmadılar sonuç sıfır.Allah sonumuzu hayır eylesin kötüye muhtaç eylemesin.

Üst Alt