Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vergi indirim rapor onayını Ankara'ya nereye gönderiyoruz?

engelsiz_hayal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar almış olduğumuz engelli raporlarını onaylatmak ve vergi indiriminden yararlanmak için Ankara da hangi vergi dairesine gönderiyoruz. Adres bilgisi olan var mı?

Siz göndermiyorsunuz iş yerinizi bağlı bulunduğu v.d gönderiyor

Sonuç kaç günde geliyor peki sonuç direk çalıştığımız kuruma mı geliyor yoksa kendimiz mi çalıştığımız kuruma veriyoruz?

sonuç vergi daireniz tarafından çalıştığınız kuruma gönderiliyor.

cevaplar için teşekkürler.. peki raporun aslını mı veriyoruz yoksa aslı gibidir imzalı olanıda versek olur mu?

kendinde verebilirsin.anafartalar çarşısının karşısında defterdarlık var,oraya veriyorsun.1 ayla 3 ay arası değişiyor gelmesi.cevap işyerine bildiriliyor.eğer çalışmaz isen başvuru yaptığın yerden kendinde sorabilirsin.bir örneğini istersen verirler.

ben yuzde 40 vergi ind..emekli oldum.belediyeden otobus serbest kartı alabilmek için raporumun aslını vereceksın dediler bende vermek zorunda kaldım.koah hastasıyım.vergi dairesinden raporumu alablirmiyim .ankaradan bi nüsha vergi dairesine bi tane çalıştıgım iş yerine bi tanesi bana geldi.

Belediye için fotokopi yeterli aslını almaması lazım Sağlık Müdürlüğü n den aslı gibidir yaptırsanda olurdu

Ulustakı defterdarlık kalktı orası unıversıte oldu.. yenı vergı daıresı konya yolu uzerınde.vergı ındırımı ıcın ulusa gıtmeyın..

raporun aslı gibisini görüp kaydedip verecem diyor aslı olması lazım diyor ..aslı gibisisidir mühürü olan lar var bende

Üst Alt