Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Vergi İndirimi başvurum sonuçlanmış..?

Biadse

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar

vergi indirimi için bir kaç ay önce başvuruda bulunmuştum.
Vergi Dairesi EVİS ekranında ''-İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye Girdiniz )-'' diye belirtilmiş, cevap olarak, ne algılamalıyım iş yerim herhangi bir bildiri dönmedi bana.
yardımlarınızı rica ederim,

vergi indirimi kazanmışsınız. işyerinize yazı gelecek.

Slm ben de vergi indirimi için başvurdum.Eşim % 52 ben ise % 28.2 raporluyum.Eşim çalışmıyor ben ona bakmakla yükümlüyum ben işe çalışıyorum vergi indirimden yararlanabilirmiyim ve kaç günde sonuç çıkıyor ve nasıl ogrenecegim.simdiden tesekurler

:)

teşekkürler , emin olamadım, burdan teyit alim dedim.

bu emeklilik içinde bana kolaylık sağlıcak değilmi,

20 temmuz'da aradım Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nı raporunuz yeni geldi yanıtını aldım. 2 gündür arıyorum. Telefona cvp veren yok. Sizce karar verilmiş midir? Onaylanmayınca da telefonla öğrenilebiliyor mu?

Biadse
Vergi indirimi hakkı kazanmışsınız posta süreci biraz uzun olabilir sadece.
4A statüsünden emekli olacaksanız ve sigorta girişiniz 1 Ekim 2008 tarihinden önce ise evet vergi indirimi size erken emeklilik konusunda avantaj sağlayacak.

20 temmuz'da aradım Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nı raporunuz yeni geldi yanıtını aldım. 2 gündür arıyorum. Telefona cvp veren yok. Sizce karar verilmiş midir? Onaylanmayınca da telefonla öğrenilebiliyor mu?

Ufukalp
sayın modaretör çok saolun, beklentimin üzerinde cevaptı..
Teşekkürler.
yaklaşık 4 sene kadar bir zamanım var emekli primimin dolmasına bu zaman zarfında, her hangi bir değişiklik olmazsa emekli oluyorum o zaman tekrar bir resmi daireye prosödür dışında başvuru yapmam gerekirmi..

cumaliman

%28 rapor oranı ile vergi indirimi alamazsınız. Bunun için en az %40 rapor oranına sahip olmanız gerekmektedir.

vergi indirimi başvurusunun ankarada sonuçlandırılması

20 temmuzda raporumun ankara vergi dairesine yeni geldiği söylenmişti. Bugün aradım henüz çıkış yapılmadı dendi. En az 17 gün oldu raporumun sonuçlanmaması. Bu kadar mı sürüyor normalde?

Ben eşimden dolayı vergiden muaf olmak istiyorum.Eşim %52 raporlu ve çalışmıyor.ben işe asgari ücretle çalışıyorum ve aileme bakmakla yukumluyum. O yüzden vergi muaafiyeti için belgelerimi Ankara ya yolladım ve sonuç bekliyorum.Aldıgım maaş da vergi muaf olsun diye.tabiiki ben alamıyorum %28 ile.teşekkürler

Biadse
Hayır, şartlarınız oluştuğunda sadece sgk ya emeklilik başvurusu yapacaksınız, başka bir işlem yok.

Üst Alt