Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vergi indirimi ile emeklilikte kontrol muayenesi prosedürü nasıl işleyecek?

EMİNE S

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler dilerim , benim raporum 6 kasım 2016 da bitti emeklilik içinde nisan 2016 bitiş tarihi tekrar hastaneye gönderecek olan neresi sgk mı vergi dairesi mi acaba birde benim mi gitmem gerekiyor ve ne zaman , yoksa onlar mı çağıracaklar.. Benim gitmem gerekiyorsa maaşım oraya başvurduğum tarih de mi kesilir bilgilendirirseniz sevinirim ...

Emine s mrb sağlık kurulu raorunuz sürelimiydi süresizmiydi ve vergi indiriminiz sürelimiydi süresizmiydi.sgk emekli ederken sizi kontrol tarihi koydumu bunları net yazarsanız size durumu izah edebilirim.

Mrb kurul raporumda vergi indirimim de süreliydi vergi indirimden dolayı emeklilik hakettim ama oda süreliydi kontrol trh olarak 4 nisan 2016 yazıyor ben mi gidicem onlar mı çağıracaklar ve gittiğim zaman maaşım ne zaman kesilir..teşekkür ederim

emine s mrb kesinlikle emekliliğinizin kesilmemesi için sgk ya 04 nisan önce yani 2 ay onceden gidin hastaneye sevk isteyin yoksa emekliliğin kesilir onların cağırmasını beklemeden sgk sevk kağıdı alın.

peki sevk aldığımız da emeklilik kesilir mi sevk alınır alınmaz

Kesilmez durdurulur eğer sonuç nispetse durdurulan ay kadar hepsini toptan alırsınız.

Sonuç nispet olmaz sa durdurulan ayları alamıyoruz dimi neden 2 ay önce gitmek gerekiyor acaba

Gidecegin hastane sana randevu verecek hemen heyete girmeyeceksin ondan 2 ay önce git derim maaşın kesilmesin diye

Üst Alt