Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vergi indirimi kamuda işçi olarak çalışanlarda nasıl uygulanacak?

senerbey66

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
3
kamuda işe başlayacagım %55 sürekli raporumu 3ay önce aldım engelli temizlik görevlisi olarak üniversiteye girdim vergi indirimi nasıl olacak benimmi yapmam gerekiyor tekrardan rapor istenirmi (4857 işçci olarak sürekli işçi)
Maliye oranı düşürürse işten çıkarılma durumum.olurmu rapor balthazard a göre hesaplanmıştır

senerbey66
Evet bizzat kendiniz başvuracaksınız.
Elinizdeki mevcut rapor ve işyerinden alacağınız orada çalıştığınıza dair bir belge ile vergi dairesine başvurun.
Maliyenin oran düşürmesi raporunuzu etkilemez, sadece vergi indirimi yönünden maliyeyi bağlar.

Engelli vergi indirimi

Merhabalar %55 sürekli engelli raporum var raporumu 3 ay önce aldım su anda kamuda sürekli işçi olarak engelli kadrosundan atandım.calismaya başladım vergi indirimi için başvuru yapsam Ankara oranımı düşürüse misal (%40 altina) elimdeki engelli raporu geçersiz mi olur yoksa.sadece vergi.indirimindenmi yararlanamamis olurum

senerbey66
Bunun cevabını yukarıda verdim daha önce. Anlaşılan ikna olmadınız.

Peki o zaman bazı arkadaşlar kamuda çalışanların vergi indirimi almasına gerek olmadığını söylüyorlar ben ise engelli kadrosndan başladım bu konuda bilginiz varmı acaba

senerbey66
Onu da bunu iddia edenlere soracaksınız, farkındaysanız ben aksini söylüyorum.

Üst Alt