Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vergi indirimi maaş bordromda nasıl görünmeli?

yakup.n

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamn Aleykum kardeşler. Benim bi sorum olcaktı.

Allah lütfetti hamdolsun bi iş buldum şu an çağr merkezinde rızkımı kazanıyorum. Engelli kadrosundan girdiğim içn çalıştıgım yerdeki insan kaynakları sorumlusu bana sen vergi indiriminden yararlanabilirsin demişti. İnternetten araştırdıgım kadarıyla Vergi indiriminden faydalanabiliryormuşum. %70 raporum var ve 2.derece engelli sınıfına giriyorum Maaşıma 70,5 Lira gibi bi tutar yansiyacakmış.

Fakat bilmek istediğim şey şu; Bu indirim asgari geçim indirimi mi? yoksa başka bir indirim mi? Eğer asgari geçim indirimiyse beni bilgilendirir misiniz? Ben bu indirimin asgari geçim indirimi oldugnu yada olmadıgını bilmiyorum ve eğer varsa haklarım kullanmak istiyorum.

Çalıştığım yer basit bir yer değil. Kurumsal bi şirket o yüzden bu gibi meseleleri öğrenirsem benim yararıma olur. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

bu indirim, maaşının brüt kısmından kesilen gelir vergisi ve diğer vergi türlerinden yapılan indirim. agi veya diğer ödeneklerle alakası yok.

Agi indirimi değil yani ? Peki diğer haklarım nedir? Bu konuda bilginiz var mı?

Üst Alt