Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vergi indirimim onaylanmış. İş yerine de evrak gönderilecek mi?

Anıl59

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar ben engelli indiriminden bahzetmek istiyorum vergi indirimim onaylandı bugünde tebliğ geldi çalıştığım yere yollamam gerekiyor mu ? Yoksa onlar mı yolluyacak başka yapmam gereken birşey var mı acaba teşekkürler...

Nerde çalişiosun evet göndermen gerek vergi indirimi için engeliniz nedir erken emeklilik- emlak vergisi

Milli Eğitimde çalışıyorum her ikisi de emlak vergisi için ne yapmam gerekiyor .

Engelli vergi indirim kağıdım gönderilmiş onaylandi Ankara dan. Ama çalıştığım is yeri kapandi. Bu kağıt nereye gelecek şimdi. Nasıl elime ulaşacak. Ankara vergi dairesini arıyorum acmiyorlar. Geri gider acaba. Postanelere soruyorum posta nosunu istiyorlar.

Vergi indirimi için maliye işyerine raporumu göndermiş işyerine gidip raporumun aslını almama gerek varmı?

İs yeri değişikliğinde yine aynı şekilde elimdeki raporla başvuru yapacam değilmi?

Üst Alt