Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli yakını aylığı için nasıl itiraz edeceğim?

Ayşe uyur

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba oğlum 5 yaş %99 engelli raporu mevcut evde bakım aylığı alıyorum engelli yakını aylığı için başvuru yapmıştım eşimin sigortası yok çalışmıyor bazen kardeşinin yanına yardıma gidiyor yevmiye alıyor eve gelen memura da aynısını söylemiş bu yüzden bize red gelmiş yevmiyeli çalışıyor diye girmişler gidip itiraz dilekçesi verdim gene red gelmiş oradaki memura ne yapabilirim dedim ocaktan sonra tekrar başvuru yapabilirsin bekliyeceksin 3 4 ay dedi bildiğiniz yapabileceğim bişey varmı beni yönlendirseniz bu aylığa çok ihtiyacımız var beklemem mi gerekiyor

Arkadaşlar

Ayşe, Eşim kardeşime Yardım ediyor Demişsin. Yevmiye alıyor demişsin. Bu durumda Malesef olmaz

Bak benim ablam Yatalak eniştem Gazi aylıgı Aldıgı için Engelli maaşı Kesildi

Ablamın bakım Maaşı va. Engelli maaşı Yoktur

Yok hayır yanlış anlattım sanırım oğlum var eşim çalışmıyor sigortası yok evimize giren bir gelir de yok

Evde kaç kişisiniz eviniz kira mı eşiniz ne aylık ne kadar gelir belirtmiş bunlarida yazarsanız daha net bişey söylenebilir eşinizin sigortası yoksa memur bi kere gıcık kapımı işiniz zor cimlere şikayet edin bi çözüm olur inşallah

Eşimin sigortası yok çalışıyordu asgari ücretle kolunda sakatlık yaşandı şuanda çalışamıyor yaklaşık 2 aydır sadece evde bakım aylığı alıyorum oğlum için 5 yaşında otizm %99 agır engelli raporu var

Evde 3 kişi yaşıyoruz oğlum ben eşim

Çimlere şikayet adı altındamı bilgi edinme adı altındamı yazmam gerekiyor

Peki teşekkür ederim bi deneyiyim inşallah bi sonuç alabilirim

Yardımcı olursanız sevinirim adminler

Slm iyi günler ben çocuğumun adına engelli yakını maaşı almak taydim eşim işkur ssk girişi yapıldı engelli yakını ayligimiz kesildi evde 6 kişiyiz kişi başına 1833 değil mi normalde kesilmemesi lazım idi bundan dolayı sosyal yardımlaşmaya başvurmam gerekir mi ne dersin niz cevaplarsanız sevinirim

Siz engelli yakın aylığı aldığınız için eşiniz veya siz sigortalı çalışırsanız maaş kesiliyor çocuğunuz 18yaş altı olduğu icin

Üst Alt