Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli yakınlarına 1 saat erken mesai bırakma hakkı tanınıyor mu?

yasemin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
engelli yakını olan memurların saat erken mesaisi hakkındaki başbakanlık genelgesi uygulanıyor mu.bir hemşire arkadaş bu haktan yararlandığını belirtti.acaba her kurum bunu uygulamaya geçirdi mi.merak ediyorum.ağır engelli çocuğu olan bir öğretmen bu haktan yararlandı mı.yararlanan varsa bilgi vermesini rica ediyorum.çünkü genelgede memur ibaresi geçtiğine göre tüm memurların talep etmeden bu haktan yararlanması gerekmez mi.hatta bu hak tüm memurlara kurumları tarafından neden bildirilip bilgilendirilmez.illaki ağlamamız mı gerek.madem başbakanlık genelgesi var.uygulanmaması söz konusu olur mu .

anlaşıldı öğretmensin dersten kaçmak istiyorsun....

öğretmenin mesai saatleri oluyormu, dersin bitmesi gerekiyor, o genelge 08.00-17.00 saatleri arasında yani 8 saat mesai yapanları kapsıyor olması gerekiyor.öğretmen benim engelli çoçuğum var ben 1 saat erken gidecem derse o saatte dersi olan çocuklar nolacak.o çocukların mağdur olmaması gerekiyor diye düşünüyorum.hemşirenin o bir saatlik görevini arkadaşları karşılayabilir ama öğretmenin o şansı yok.

Üst Alt