Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli yüksek lisans öğrencilerine avantaj sağlayan üniversite var mı?

pelooo

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar,
ben yüksek lisans yapmak istiyorum elektrik elektronik mühendisiyim.
yüksek lisansta bize herhangi bi ayrıcalık yapan üniversite ve bölümler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istiyorum.
ayrıca alesten geçerli güzel bir puan almak için yapılacak şeyler çalışma süresi falan hakkında da bilgi almak istiyorum.
şimdiden çok teşekkür ederim..

Benim bildiğim kadarıyla Devlet okullarında harç vb ücretler alınmıyor. Ama 2. öğretim de Tezli yapılmıyor diye hatırlıyorum. Aradan 4 yıl geçti, bazı bilgileri bende unuttum.

Bu arada Tezsiz programlar Doktora'ya sayılmıyor.

Ales zor bir sınav, özellikle yüksek notları hedefliyorsanız. Çalışma disiplini kişiden kişiye değişir ama soru çözerek ilereleyebilirsiniz zaten konuları biliyorsunuzdur.

Kitap önerecektim ama onlarda değişmiş. :)

Bende bilgisayar mühendisiyim tezli yüksek lisans yapmak isterim aslında varsa gerçekten güzel avantaj yararlanabiliriz.
Burada ismini vermek istemiyorum ama bir özel üniversite engelliler için sembolik indirim yapmıştı teklif almıştım daha sonra bireysel pazarlık ettiğimde daha fazla indirim alabilmiştim.
İstanbul Bilgi Üniversitesi bir dönem lisansüstü programlarda engelliler için engelli oranı kadar indirimi vardı ama fiyatlar zaten yüksekti bütçeme uygun değildi.

tesekkürler

Ahmet yesevi üniv engel oranı kadar indrm yapıyor ama tezsiz bölümler ben tezli yapmak istiyorum

Sakarya üniversitesi engel oranı kadar indirim vardı bir ara şuan bilmiyorum

Üst Alt