Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden 2. el araç alacağım. Var mı satan?

becarekamil

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalar yakınıma ait engelli raporu var, araç almayı planlıyorum ancak çok fazla bütçem yok 0 alamıyorum, bu yüzden engelliden engelliye şeklinde araç almayı düşünüyorum, Aracını satan var ise bu başlıkta paylaşabilir mi ?

2014 megane hb aracım var ilgilenirsen engelliden engelliye

2012 cruze var lpg li navigasyon geri görüş kamera ve sensörlü ve daha bi sürü özelliği var düşünürsen görüşelim....

Hyundai i20 1.4 MPI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 2016 PANORAMİK, AÇILIR CAM TAVAN
1400 km tertemiz 2 aylık araba sıfır.

hocam dizel düşünüyorum ancak pek satan yok sanırım yavaş yavaş 0 a yönelmeye başladım

sahibindene baksana orda engellıden engellıye satanlar cok.

bakıyorum hocamda pek yok ya, yada ben mi bulamıyorum bilemedim :)

kardeşim sen engelliden engelliye yani serbest kalmamış modelli bir araç almak istiyorsan karın olmaz git sıfır al aynı para. daha düşük modelli ve serbest kalmış araç bakacaksın.

%95 engelli rapor var babam adına ben 2 el araç almak istiyorum. engelliden engelliye tertibatsız araç. satan var ise iletişime geçelim.

2.el araç arıyorum %90 üzeri rapor var

%95 engelli rapor var babamın adına sıfır alabiliyorum ama maddi durum yok 2 el satmak ısteyen arkadaşlar iletişime geçelim.
27 bin degerinde bir aracım var onu verebilirim. uzerınıde tamamlarım arac fiyatına göre.

2011 benzinli otomatik opel corsa 1.4 56 bin km ötv sürem dolduğu için satıyorum dizel alacağım ilgilenen varsa msj atabilir..

95 model opel astra station vagon 1.6 motor, kırmızı-16000 tl

İyi akşamlar abbas bey fiyat 16000 tl yer mersin tarsus 5324527260

Sınıfının en az yakan arabası Ctroen C3 pıcasso otomotik ful tertibatsız 2013 model 14 binde engeliliden engelliye 65.000 tl

hocam benimde var engelli plaka aracım 2013 clio full + full otomatik vites benzinli 1.2 turbo 120 beygir sadece sanroof yok 35 binde alev kırmızı düşünürsen ihtiyaçtan dolayı acil satmam gerekiyor eğer ilgilenirsen özele yazabilirsin

Ortopedik engelli raporum var araç uygun olursa almak istiyorum

2009 otomatik honda city satılık elden aparatlı lpg li

ya bu memlekette gel benim malıı al diyenin malı satılmaz engelliden engelliye araç alacaksanız siz araştırın ilanları..

Üst Alt