Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden 20 bin TL'yi geçmeyen otomatik araç almak istiyorum..?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Selamün aleykum arkadaşlar ben engelliden engelliye veya şahıztan tam otomatik mercedez bmw opel veya bagaji akülü sıgabilecek arac ariyorum elden terdibatlı olcak omurilik felciyim km çok olmiycak boyasi pek okadar takindim deyilde degisen kazası ve bakımlı olmasını istiyorum fiyat 15 bin 20 bin tl arası fazlasını isteyen yazmasın lutfen zaman kaybetmeyelim motosiklet yaptirdim engelimden dolayı kullanmakta zorlaniyorum takasada aciğim buarada samsun 05385809979

Dediğin özellik ve fiyata göre araba bulamazsın.

Fiat maria buldum bagajida çok güzel italyandı 2001 modeldi ama 18 bin tl biraz kaborta beyenmedim isterseniz wassaptan yazarsaniz resim atarim

Sahibinden de engelliden engelliye ilanlar var onlara bakarsan belki bulabilirsin.

sahibinden otomatik vites al o fiyatlara var engelliden engelli pahalı satıyorlar.

Arkadaşlar 15 bin 25 bin arası otomatik vides arac arıyorum elden tertibatlı şahısta olur ben devrini aldımmı proje cizdirir taktirırım kendime görede sanzumanı motoru sikıntısız geri kacmayacak

Üst Alt