Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden %90 engelliye araç alım-satım işlemleri..?

Akus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba; öncelikle burada kıymetli bilgililerini paylaşacak herkese teşekkür ediyorum.
Bazı engelliler araçlarını ÖTV ödemeden. Engelli birine satmak için ilan veriyor, çoğu herhangi bir sıkıntıdan diye düşünüyorum.
Forumda tertibatlı araçlar hakkında birkaç yazı var. Ama 90 üzeri net bir Bilgi yok.
Özellikle % 90 üstü raporlu araçları, bu şekilde alıp-satan arkadaşlar işlemlerinizi paylaşın lütfen.

Değiştirmelerinin sebebleri Genelde, Yeni Model,Maddiyat, Ekonomik Zorluk. Alacağınız Aracı expere sokmadan almayın
Akus

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce engelliden araç alan yada satan olmadı mi arkadaşlar?

Bende aynı şekilde %90 üzeri engel oranına sahip olan çocuğum adına aldığım aracı 5 yıl dolmadan çeşitli nedenlerle satmak zorundayım yakın zamanda bu şekilde yani %90 ve üzeri engelli tertibatsız aracını 5 yıl dolmadan devir eden arkadaşlar var ise süreç hakkında deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum

Üst Alt