Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye 55 bin TL civarında araç arıyorum

trgtakdemir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Hayırlı forumlar ;
%92 engel oranına sahip akrabam için bir araç arayışı içerisindeyiz. Aradığımız araç kriterleri 50-55 bin tl civarında araçlardır. Sıfır araç almak yerine tercihim uygun olarak engelliden engelliye araçlardır.

Saygılarımla

Slm bende 2012 citröen c3 picaso var ful arac otomatik vites 1.6 dizel beş yılım doldu ondan satiyurum fiyat 48bin internete bakın aynı arac 52bin falan

Merhaba ;
İlginiz için teşekkürler 5 yıl'ı dolmamış bir araç arayışındayım şuan içerisinde.

Saygılarımla

max: 2 yıllık bmw 318i m paket varsa bende almayı düşünebilirim ayrıca kullandığım honda civic 2011 63 binde aracımı satıcam yakında

Merhaba hyundai i20 2016 alev kırmızı 4000 km tertemiz hatasız belasız aracım verebilirim otomatik ful paket. pazarlıksız 45 BİN tl engelliye .

aracı engelliden engelliye satınca aparatla beraber satılıyor mu proje falan istiyor mu yoksa yine

Arac

Citroen c3 pıcasso 27.12.2013 mdl ful otomotik 14.500 km orjinal fiyat 60.000 tl olur düşünürsen tşklr.

benim %52 raporum var ama ortopedi değil alabilirmiyim

satılık 2014 reno cilo sport tourur joy paket 11,000 bin km de kaza boya değişeni olmayan .
sıfır kokusu içinde siğara dahi içilmemiş 58,000 bin istiyorum
düze bırakırım
%90 engelliye satılık

Honda civic var sedan Elegance orjinal LPG li 2016 model

Bende de i20 var full paket açılır tavan vs kazası boyası yok
2016 model tam otomatik vites 10bin de araç

Son 45 bin tl ye bırakırım araç beyaz renk borçtan dolayı satıyorum

stepway 1.5 dci 90 beygir ben aldım 41 bin cok memnunum

Hyundai Yeni Elantra var 1.6 motor 6 ileri otomatik vites benzinli
Düşünürsen sıfırının fiyatına bak arastır
ona göre bir fiyat belirleriz
elden tertibatli
kazası yok
durdugu yerde olan bir kaç çizik var hasar kaydı ve boya olmasın diye yaptırmadım
araba beyaz
koltuklar krem kumaş

2015 Hyundai İ30 cw dizel otomatik 50 binde araçla ilgili tam bilgiyi istendiğinde verebilirim 55000 tl

Üst Alt