Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye araç arıyorum. Var mı satan?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
5 yilini doldurmamış aracini satan arkadaşlar otomatik vites elden tertibatlı 50 bin liraya kadar araç arıyorum fiyat ve model yazarsanız sevinirim

hunday i20 active 6 binde 50000 Tl 2017 vanda ikamet ediyoz

Clio 4 icon modeli...2015 Aralık trafiğe çıkış tarihi.beyaz 20binde .diğer hata kazasız vs.
60 bin TL... Ankaradayiz.

Arkadaş lar verdiğiniz fiyata sıfırı alınıyor insaf lutfen uygun olur diye açtım bu başlığı daha bi kaç ac önce 40000 e i 20 40 bine satildi

Örneğin 2017 model Honda Jazz'ın en dolu modelinin sıfırı ötv indirimi ile 53-54 bin liraya alınabiliyor. Neden 2. el düşünüyorsun?

Hyundai Elantra 1.6 Style otomatik ötvsiz 52 bin tl 0 km
herkes kurnaz olmuş

Engellidenengelliye araç satışından sonra engellinin tekrar sıfır araç alamaması Anayasaİnsan Hakları Eşitlik İlkesine aykırıdır diye düşünüyorum. Nasıl normalinsanlar bugün sıfır araç alıp, yarın satabiliyorsa biz engellilerinde kendiarasında bunu yapması gerek diye düşünüyorum. Sonuçta bunun devlete hiçbir zararıolmadığını aksine karı olduğunu düşünüyorum. (Noter, plaka, alım satım vergisivb.) Bu konuda ne gibi bir yol izlememiz gerekiyor siz değerli dostlarımındüşüncelerini bekliyorum.

engelliye satılabiliyor araç o normal birine satamazsın zaten 150 binliralık araca kadar kdv de kalıyor lüks araba istemeyene çok iyi bu

Ben hiç buradan mantıklı fiyat yazıpta satanı görmedim. Uğraşmayın boşuna tam kampanya dönemi gidin sıfır alın çok güzel araçlar var. Yeni Polo Yeni fiesta geldi mesela. Skoda Rapid seat İbiza olabilir. Audi a3 1.0 115 beygir otomatik xenon anahtarsız giriş metalik Boya park sensörü vs 104.800 w kampanyası vardı takip edin.

merhaba. başbakan son söyleminde "hiçbir vergi alınmayacak" demişti. buna göre ötv gibi kdv nin de alınmayacagi düşünülür. bunu söylediğimde "hayır sadece ötv den muafsınız" deniyorr. kdv de kalkıyor mu demek istediniz? sizin bilginiz nedir?

İ30 2015 model 1,6 CRDİ SW elite modeli 55 bin

kdv de kalkıyormu yazdınız. o kısmı acıklarmısın ahmet bey..

Opel astra sedan 1.4 otomatik ötv indirimli 52.900 tl neden ikinci el arıyorsun aracımın normal satışı 20 gün sonra doluyor satışını yaptıktan sonra ben bu aracı düşünüyorum sende bir bak derim

Arkadaslar sadece otv alınmıyor. Euro dolar aldı basini gitti. Ikınci el de uyguna vermiyorlar

Üst Alt