* 2017 ağustos trafiğe çıkışlı, 7500 km 'de seat leon 1.0 tam otomatik (dsg) full paket
* 115 beygir - 200 tork = yüksek performans - dizel araçla aynı yakıt tüketimi
* 1.500 tl fazla fark verip lansman rengi olan desire (metalik) kırmızı olarak aldım.
* seramik kaplama- koltuk teflon kaplama - jant çizilme koruma - ön kaput ve boya koruma- yağmur tutmama-motor koruma vs. Ekstraları aracı alırken 3000 tl fark verip yaptırdım.
* aracımda değişen-boya-çizik-hasar hiç birşey yoktur.bayiden aldığım gibidir.hasar kaydı yoktur.garantisi 2 yıl daha devam ediyor.
* %90 engelli ve üstü sağlık raporu olan arkadaşlara satış yapabilirim.
* bugün itibari ile bayiden aldığım aynı özelliklerdeki 0 km aracın fiyatı 77 bin tl. ötv li fiyatı 113.600 tl
* 50 lt depo ( full depo ) ile şehir içi yakıt tüketimi 750 km. Uzun yol yakıt tüketi 1000 km yaptım.
* Satış fiyatım: 71.500 tl dir.
aracımın genel özellikleri
normal style paketlere ek olarak opsiyonel aksesuar mevcuttur.
Metalik desire kırmızı
panoramik cam tavan+led iç aydınlatma paketi
5 inc dokunmatik renkli ekran
elektrikli katlanır dış aynalar
park mesafe arka - park sensörleri
yokuş kalkış destek
elektronik el freni
auto hold
hız sabitleyici - sınırlayıcı
geri vites sağ ayna park pozisyonuna inmesi
16 inc alaşım jantlar
not: Araçta herhangi bir tertibat yoktur! Ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.
* 115 beygir - 200 tork = yüksek performans - dizel araçla aynı yakıt tüketimi
* 1.500 tl fazla fark verip lansman rengi olan desire (metalik) kırmızı olarak aldım.
* seramik kaplama- koltuk teflon kaplama - jant çizilme koruma - ön kaput ve boya koruma- yağmur tutmama-motor koruma vs. Ekstraları aracı alırken 3000 tl fark verip yaptırdım.
* aracımda değişen-boya-çizik-hasar hiç birşey yoktur.bayiden aldığım gibidir.hasar kaydı yoktur.garantisi 2 yıl daha devam ediyor.
* %90 engelli ve üstü sağlık raporu olan arkadaşlara satış yapabilirim.
* bugün itibari ile bayiden aldığım aynı özelliklerdeki 0 km aracın fiyatı 77 bin tl. ötv li fiyatı 113.600 tl
* 50 lt depo ( full depo ) ile şehir içi yakıt tüketimi 750 km. Uzun yol yakıt tüketi 1000 km yaptım.
* Satış fiyatım: 71.500 tl dir.
aracımın genel özellikleri
normal style paketlere ek olarak opsiyonel aksesuar mevcuttur.
Metalik desire kırmızı
panoramik cam tavan+led iç aydınlatma paketi
5 inc dokunmatik renkli ekran
elektrikli katlanır dış aynalar
park mesafe arka - park sensörleri
yokuş kalkış destek
elektronik el freni
auto hold
hız sabitleyici - sınırlayıcı
geri vites sağ ayna park pozisyonuna inmesi
16 inc alaşım jantlar
not: Araçta herhangi bir tertibat yoktur! Ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.