Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye satılık 2012 model caddy 16.dizel dsg comfortline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sami-1967

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
SATILDI

Arkadaşlar aracımı 30-03-2012 aldım 17.500.kl de 15.000 bakımı yeni yapıldı rengi siyahtır orjinal vurugu kazası yok ilk günki gibi temiz ev alcam için satıorum tertibat yok otomatik vites

ilan linki varmı acaba ?
arabaya ihtiyacım var

ahmet bey caddy düşünüorsun engellimisin benim arabam engelliden engellie satabiliorum ben alırken 47.250.tl aldım sınıfının en fuludur eger ciddiseniz resim atarım daha bugün yazdım satılık die fiyattada anlaşırız sıfırını sor kaç para özürlüe kaça gelior arasını buluruz

mert bey ben 47.250 almıştım martta 44.000.tl.diorum engelliden engelliden engellie

yasa yada yonetmelik degişti sanirim.3 yıl sonunda engelliye 5 yıl sonundada herkese satılıyor biliyorum.yani degişen bir şey yok ise odemediginiz otv yi öder oyle satarsınız.

tolga sadece ötv indirim var oda %15 kdv düşmüor sen yanlışsın sor bakalım kim salak sen 35 al bende sana 35 başka bir araba alırım

ben kimseye salak demedim ALLAH BOL MÜŞTERİ VERSİN

tolga
sen hakikaten boş konuşuyorsun,arabanın özelliklerini falan öğren ondan sonra insanları bazı kelimelerle itham et.lütfen biraz terbiyeli olalım.almıcaksan, veya satmıcaksan neden yorum yapma ihtiyacı hissediyorsun.
isteyen malını istediği fiyattan satılığa çıkarır,
isteyende istediği fiyatı verir alır.
35.000 miş.
uşak ta wolswagen bayi var , bi zahmet gitde fiatı öğreniver.2012 mart ayında ben gittim ötv indirimli 42500 istemişlerdi cadddy e.o tarihten sonra kaç kez zam geldi.
lütfen oturduğumuz veya yattığımız yerden ahkam kesmeyelim ve keskin yorumlar yapmayalım.
herkes bildiği konuda bildiği kadar yorum yazsın...

Hocam ne kadar istiyorsun araca? Bende arac alma arifesindeyim su an!

bu araçları alırken evde bakım maaşı alıyormusunuz alan varsa etkilenme oldumu acaba?*

44 bin nedir ya aracın donanımını tam olarak yazarmısın ayrıca ötvde düşmen lazım sen aldığın fiyata 10 bin kar koyup öyle satıyorsun gibime geldi dediğim gibi aracın linki yada donanımını tam olarak yazarsan bizde bir fiyat hesaplaması yapalım

red07 arkadaşım eger bemim arabamın sınıfından almaii düşünüorsan anlaşırız arabam 2012 model caddy komfortline dsg otomatik vitas sınıfının en ful modeli şu an bai fiyatı 55.300.tl baiden almaya kalkarsan sana 49bin tl gelir benim arabamda sana daha avantajlı gelir 44 bin tele gibi bir fiyat düşünüorum hesabını sen yap eger ciddisen resimde atarım msnden arabam sıfırdan farksız kaza yok boyası yok sıfırdan farkı 17binde olması hairlısı düşünürsen

bilmiorum ben evde bakım maşı almıorum benim raporum düşük

bazı arkadaşlar gözden kaçırmış galiba. ticari araçlarda ötv %40 değil %10 idi herhalde %15e çıkarıldı....
hayırlı satışlar...

evet veyselcim millet bazı seyleri bilmior türkiede kim alıpta on tl kazanmış görüorsun biz bu sitede birbirimize yardımcı olacakkken bilmeden eleştiriorlar

Sami beyin aracının bayideki comfotline dsg şanzımanlı araç 55.325TL dir, Ticari araçlarda ÖTV %40 değil sadece %15 tir ayrıca engelli ister ticari ister binek alsın KDV öder,
Bayide 55.325 tl vw cady comfortlile DSG ( otomatik) olan ticari araç Engelliye plaka masrafı dahil 47.650Tl alır. İyi bir pazarlık yaparsanız belkide 46500 ve 47000Tl alırsınız.
Böyle bir aracı almayı düşünen arkadaş var ise Sıfır alacağına sami beyle iyi bir pazarlık yapıp bu aracı alması daha avantajlı ve karlıdır.

bayrak saol iyi bir açıklama eline saılık senin yazmış oldun fiyat opak rengi için benimki metalik rengi

Bende şöyle bir yorum yapmak istiyorum satıcı arkadaş yanlış anlamasın ama sıfırını 49000 tl gibi bi rakama almak varken neden km si 17000 olmuş bir yaşında bir arabayı peşin bir şekilde 44000 gibi bi rakama alınsın ki. Şahsen ben olsam sıfırına 49 bin tl verip üstelik kredi imkanları ile alırım. Ama fiyatı 42000 tl falan desen neyse...

kardeşim ciddi alıcı olan varsa pazalıga varım burda yomur yapcanıza arain orta noktai buluruz yeterki ciddi alıcı olsun kredi imkanı bu arabadada kullanırsın ama kredili bir araba 49bin tl sana kaça gelir faizile hesabınızı yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt