Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellıden engellıye satılık 2012 toyota coralla elegant

ajan99

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Toyota coralla sedan 1.4 d-4d dizel triptonic vites 17989 kmde arac engelliden engelliye satliktir ayrintilar icin sahibinden no 236746823 buraya bakabilirsiniz

Arkadaşım hayırlı satışlar.
Mal sizin istediğiniz fiyatı istemek de hakkınız ancak bu fiyatın biraz mantıklı olması da satış için size avantaj sağlayacaktır.
Bahsettiğiniz aracın sıfır km fiyatı 80-90 bin tl arası (o km lerde elegant olmadığından kesin fiyat yok) engelliye gelişi ise 55-62 bin tl arası.
Peki siz olsanız 60 bin tl vererek 2012 model ikinci el bir araç mı alırsınız yoksa sıfır km yeni bir araç mı?
Amacım eleştirmek değil ancak bu fiyata burada alıcı bulmanızın mümkün olmadığını belirtmek istedim sadece.

bu yorumu arkadaşa bende sahibinden ilettim sanırım konu hakkında bilgisi yok

Fiyat çok abartılı arkadaş heralde normal araç fiyatlarıyla karıştırıyor ki onlar bile 55-58 civarı bu aracın engelliye satış fiyatı 40-45 civarıdır

ajan99[FONT=sans-serif] adam aklıllı bi fiyat de de ciddi alıcıyım konuşalım ....
bu araçların baktım sıfırı bize bu yazdığın fiyatın altın da geliyo bize ..

[/FONT]

Tmless;
bende yazdım sahibinden.com dan bana verdiği cevap "Engelli olunca noluyo hocam arabanin aksamimi degisiyor :)" yazdı
icon6.png

Ciddi aliciyim diyen arkadas siz ne dusunuyorsunuz siz fiyat verin ona gore konusalim

ajan99

Hocam şimdi eğri oturup doğru konuşalım

Şu anda Toyota Corolla En Üst Modeli
"Corolla Dizel 1.4 D-4D Premium Navigation M/M"

Bu aracın liste fiyatı 96.600-3.000 = 93.600
Ötv siz fiyatıda 64.500 TL civarında

Akıl var mantık var,böyle bir aracı bu fiyata almak varken 2012 model araca 60.000 TL istemek ne kadar mantıklı?

ajan99

Fiyati oyle yazdik diye o fiyattan satilacak diye birsey yok ineriz fiyati

hikayeci bu ya engelli den engelliye kazık bu olsa gerek

Açık artırma uygulaması başlamış haberimiz yok :D

Sen bu arabayi artik zor satarsin cünku euro düstu ve yilin sonuna yaklastik 20 Aralikta araba bayileri stoklarini bosaltmak ve yillik hedeflerini yakalamak icin cok ciddi indirimler yapiyorlar kisacasi sifir fiyati suan 70.000 olan bi arac en az 63-65 bine sozumu fiyatimi revize ederek bitiriyorum guncel fiyatim 35.000 son 1.000 dusurdum serbest piyasi

Engelliler engelliye kazık atmak istiyor devlet dünden atar adam pazarlık die aldığı fiyata indirecek benim rapor 5 yıl bloke olacak kendisi gidip sıfır alacak senin alamaman yanında kar kalacak o fiyata 2 tane 35 bin TL sıfır araç alırsın bırak 2012 yi sifir alırım 2 tane

Üst Alt