Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye satılık CRV veya Mercedes arıyorum

Halterciler

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar H sınıfı otovitesli tertibatsiz araç kullanabilir ehliyetim mevcuttur. Engelliden engelliye satılık Honda CRV arıyorum bütçe: 80 bin TL

0 km HR-V alırsan sana 74.482 TL
Ama yine de sen bilirsin :rolleyes:

Yeni HRV ler iç hacim olarak ve görünüş itibariyle bana hitap etmiyor hocam çok baktım hemen hemen SUV segmentinde tüm araçları inceledim fakat bana en çok hitap eden CRV. Oneriniz için çok teşekkür ederim

Engelliden engelliye crv çok mantıklı gelmedi bana. Zaten eski kasalar 2.0 motor. yeni 1.6 d-tec olarak engelli tarafından pek tercih edildigini sanmıyorum. O fiyatlara Nissan qq Dizel otomatikler var diye biliyorum. Gayet piyasada da tutulan bir araç. Düşünmez misinz?

Aynen dediğiniz gibi eski kasalar 2.0 motor V-tec. Yanilmiyorsam 2014 den sonrası 1.6 d-tec Yani yazdığım gibi SUV segmentinin en önde gelen araçlarından biri Honda crv ve benim kriterlerime hitap eden araç bu qq Juke ix35 tucon Tiguan araçları bana hitap etmiyor. Dediğiniz gibi engelliden bulunması ve tercih edilmesi nadir ve hatta hiçbir sitede herhangi bir 2. El araç ilanında denk gelemedim maalesef. Bu sebepten bende foruma yazıp şansımı denemek istedim öneriniz için teşekkür ederim.

kardeş ben 1.6 dizel otomatik honda crv aldım çok memnunum bütçeni 105 e çıkar sıfır al (ötv li fiyatı 170 )

Artı ve eksileri varmı sana göre bende Ford kuga benzinli var yakıt harici çok memnunum

0 almaya bütçem yetmiyor taş catlasa bütçe 95 maalesef :)

Arkadaşlar engelli den engelliye Mercedes a180 d arıyorum varmı satan ?

Engelli arkadaşlarımızdan satılık CR-V arıyorum

arkadaşlar varmı honda cr-v satan h sınıfı ehliyet otovitesli araç kullanabilir ehliyetim mevcut rapor oranı farketmez araç otomatık olsun yeterli varmı satmayı düşünen?

Üst Alt